Kalibrace monitoru dechu Nanny

okejka7
30. říj 2015

Holky prosím,která jste nechávala teď někdy kalibrovat monitor dechu nanny....posílaly jste do Brna nebo do Jablonce?a posílaly jste jen záruční list nebo i fakturu ze kterého obchodu konkrétně jste monitor kupovaly? děkuji moc

lucie255
30. říj 2015

To by mě také zajímalo, za jak dlouho ho pošlou zpět?

lv
30. říj 2015

já ho měla zpět do týdne, posílala jsem do Jablonce, po tel.domluvě.

dezyre
30. říj 2015

Holky to se musí nějak kalibrovat?

jbzirafa
30. říj 2015

výrobce to píše, ale to bude jen ochodní tah.. normálně se dají baterky a zjistí se jestil funguje nebo je potřeba baterky vyměnit. nebo né?

medakote
30. říj 2015

@iv A zkalibrovali to nějak nebo doporučili novou podložku? Někdo mi říkal že teď každému řeknou, že musí koupit novou podložku. Chceme nechat zkontrolovat pro druhé dítě a tak mě to zajímá.

mattana
31. říj 2015

@medakote Já jem ohledně kalibrace u Nanny volala výrobci v červnu a přesně tohle mi řekli - že kalibraci nedělají, životnost desky je 2 roky, a poté doporučují koupit novou...
Kamarádka má monitor Baby sense a tam kalibraci normálně dělají.

pavlikovarenata
31. říj 2015

Tak tak i mi bylo řečeno, že kalibrace nedělají a že si mám pořídit novou. Tak jsem jim řekla, že mohli vydělat za kalibraci a že novou určitě nekoupím. Tak používáme na druhé dítě nezkalibrovanou a funguje stále dobře.

dezyre
31. říj 2015

Holky, tak já jsem monitor Nanny kupovala použitý po jednom dítěti, nicméně stále v záruce a ještě posloužil mým třem dětem a mezitím jsem monitor půjčovala kamarádce, takže v podstatě odsloužil 5 dětí a valí jak má.

lv
31. říj 2015

no nevím, mě doporučili používat silnější, kvalitnější baterie, žádné doporučení koupit novou, jednání bylo velmi slušné, rychlé, korektní. Desku jsem nechala kontrolovat před prodejem, aby měla kupující potvrzeno, že kupuje funkční věc. Před 2.5lety.

sara84
31. říj 2015

Taky mame koupeny pouzity, my uz pouzivame pro treti dite a vse naprosto ok! A damy jak dlouho jste meli v postylce? Syn uz ma pul roku, uvazuji ze uz ho vyndam?

dezyre
31. říj 2015

@sara84 dcera má už 8 měsíců a stále ho máme :D Stoupá si, pochoduje v postýlce, taky zvažuju vyndání a ještě jsem se k tomu neodhodlala :D

sara84
31. říj 2015

@dezyre no prave ze se mi uz odplazuje z toho mista, kde spava..Ted ma rymu, tak jeste necham a pak uz vyndam asi 🙂

dezyre
31. říj 2015

@sara84 taky nechávám ještě hlavně z důvodu kašle a rýmy 🙂

jbzirafa
31. říj 2015

@sara84 myslím že by měl stačit půl roku, pro nedonošence déle (cca rok). a řídila bych se i schopnostmi miminka, aby ten monitor nerozšlapal třeba 🙂 nebo netrhal kabel z té "krabičky", jak to dělal občas náš malý, to už pak nemělo cenu..

mattana
1. lis 2015

@sara84 My jsme ho u syna měli cca do 4 měsíců, pak jsme na něj už zapomínali, a pak chvíli znova když se cca kolem 6. měsíce odstěhoval do svého pokojíčku. U nás to bylo hlavně pro klid rodičů, syn byl v pořádku, ale já nervní... 🙂 Jinak hlavní riziko je do 6m, pak už se SIDS téměř nevyskytuje.

sara84
3. lis 2015

Dekuji, ted jsem ho hodne pouzivala, maly mel laryngitidu jak blazen, malem nas hospitalizovali...Ale jak bude fit, tak pujde nonitor do sklepa..Stejne v posteli spi jen pres den a v noci do prvniho kojeni..

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kajsav
14. led 2016

Chystám se koupit použitý monitor. Je starý dva roky a používaný jedním dítětem 10 měsíců. Myslíte tedy, že je to v pohodě?