Holky prosím,která jste nechávala teď někdy kalibrovat monitor dechu nanny....posílaly jste do Brna nebo do Jablonce?a posílaly jste jen záruční list nebo i fakturu ze kterého obchodu konkrétně jste monitor kupovaly? děkuji moc
já ho měla zpět do týdne, posílala jsem do Jablonce, po tel.domluvě.
Holky to se musí nějak kalibrovat?
výrobce to píše, ale to bude jen ochodní tah.. normálně se dají baterky a zjistí se jestil funguje nebo je potřeba baterky vyměnit. nebo né?
Tak tak i mi bylo řečeno, že kalibrace nedělají a že si mám pořídit novou. Tak jsem jim řekla, že mohli vydělat za kalibraci a že novou určitě nekoupím. Tak používáme na druhé dítě nezkalibrovanou a funguje stále dobře.
Holky, tak já jsem monitor Nanny kupovala použitý po jednom dítěti, nicméně stále v záruce a ještě posloužil mým třem dětem a mezitím jsem monitor půjčovala kamarádce, takže v podstatě odsloužil 5 dětí a valí jak má.
no nevím, mě doporučili používat silnější, kvalitnější baterie, žádné doporučení koupit novou, jednání bylo velmi slušné, rychlé, korektní. Desku jsem nechala kontrolovat před prodejem, aby měla kupující potvrzeno, že kupuje funkční věc. Před 2.5lety.
Taky mame koupeny pouzity, my uz pouzivame pro treti dite a vse naprosto ok! A damy jak dlouho jste meli v postylce? Syn uz ma pul roku, uvazuji ze uz ho vyndam?
@sara84 My jsme ho u syna měli cca do 4 měsíců, pak jsme na něj už zapomínali, a pak chvíli znova když se cca kolem 6. měsíce odstěhoval do svého pokojíčku. U nás to bylo hlavně pro klid rodičů, syn byl v pořádku, ale já nervní... 🙂 Jinak hlavní riziko je do 6m, pak už se SIDS téměř nevyskytuje.
Dekuji, ted jsem ho hodne pouzivala, maly mel laryngitidu jak blazen, malem nas hospitalizovali...Ale jak bude fit, tak pujde nonitor do sklepa..Stejne v posteli spi jen pres den a v noci do prvniho kojeni..
Chystám se koupit použitý monitor. Je starý dva roky a používaný jedním dítětem 10 měsíců. Myslíte tedy, že je to v pohodě?
To by mě také zajímalo, za jak dlouho ho pošlou zpět?