Ahoj, dceři jsou čerstvě dva roky, chystám se odplenkovávat, ale snad všechny kalhoty co má doma ji padají, když nemá plínku (nosí látkovky). Poradíte kde sehnat nějaké pro štíhlou holčičku?
Děkuji,
@zelnahlava Ty jsou taky siroke :/
@luj89 Mam stejny problem, dcerka meri 86 cm, ale v pase ji sedi velikost 74. Nejvic se ji priblizuji leginy F&F nebo C&A, ale na zimu ji necham usit (nebo se pokusim) o nejake na miru, protoze by ji foukalo zezadu do zlabku, kdyz by si drepla.
@zelnahlava Máme duopack tepláčků z lidlu a ty jsou široké i přes látkovky 😀. Ale legíny to teda nejsou, tak nevim.
@puhelin je fakt, že FF ji jsou dost natěsno s látkovkama, ty by asi šly 🙂
@ivi88 Pepco nemám ráda, kvalita šílená většinou. Jo, softshelky mám taky od kamarádky a v pase má střih 74, na délku ze střihu 92
Mám ten stejný problém u kluka. Je třetí měsíc bez plenky a tudíž mu nedrží pořádně kalhoty. Je hodně vysoký a štíhlý, vždy musí mít slipy a tepláky se zavazováním. Máme něco z Nextu, F&F a leginy z Lidlu 86tky ale Lidl má prostě po každé jinou velikost.
Syn je taky hubenější a sedí mu dobře oblečení od dupeto díky nápletu v pase. Je tam ještě všitá guma, která se dá regulovat.🙂
Moje dcera je taky drobna,takze jsem ji temer do vsech leginek vsivala gumu,abych je v pase zmensila. To bylo pro nas jedine a nejjednodussi reseni. Nemusela jsem tal slozite shanet co nejuzsi obleceni.
Dcera ma 22mesicu, 10kilo, na delku 86, nosi hlavne Next a F&F. Prijdou mi nejuzsi.
A co legíny, třeba z Lidlu? 🙂