Kalhoty na drobnou holčičku

luj89
21. črc 2019

Ahoj, dceři jsou čerstvě dva roky, chystám se odplenkovávat, ale snad všechny kalhoty co má doma ji padají, když nemá plínku (nosí látkovky). Poradíte kde sehnat nějaké pro štíhlou holčičku?
Děkuji,

zelnahlava
21. črc 2019

A co legíny, třeba z Lidlu? 🙂

puhelin
21. črc 2019

@zelnahlava Ty jsou taky siroke :/

@luj89 Mam stejny problem, dcerka meri 86 cm, ale v pase ji sedi velikost 74. Nejvic se ji priblizuji leginy F&F nebo C&A, ale na zimu ji necham usit (nebo se pokusim) o nejake na miru, protoze by ji foukalo zezadu do zlabku, kdyz by si drepla.

ivi88
21. črc 2019

@luj89 Za nás (5 let, 13 kg, na délku musím kupovat tak 116) nejužší jsou Pepco, do těch občas nemusim do pasu šít zmenšovaci gumu. Jinak rifle a kalhoty mívají uvnitř často regulujici gumu na knoflík- pepco, h&m, c&a. Lidl je za nas děsně sirokej, ten vůbec. Tesco taky široké.

ivi88
21. črc 2019

@luj89 Jinak téměř do všeho siju gumu, nebo si u kámošky nechávám šít softshell, ty jsem padnoucí ještě nesehnala..

luj89
autor
21. črc 2019

@zelnahlava Máme duopack tepláčků z lidlu a ty jsou široké i přes látkovky 😀. Ale legíny to teda nejsou, tak nevim.
@puhelin je fakt, že FF ji jsou dost natěsno s látkovkama, ty by asi šly 🙂

@ivi88 Pepco nemám ráda, kvalita šílená většinou. Jo, softshelky mám taky od kamarádky a v pase má střih 74, na délku ze střihu 92

dandaa
21. črc 2019

Mám ten stejný problém u kluka. Je třetí měsíc bez plenky a tudíž mu nedrží pořádně kalhoty. Je hodně vysoký a štíhlý, vždy musí mít slipy a tepláky se zavazováním. Máme něco z Nextu, F&F a leginy z Lidlu 86tky ale Lidl má prostě po každé jinou velikost.

ha_ja
21. črc 2019

Syn je taky hubenější a sedí mu dobře oblečení od dupeto díky nápletu v pase. Je tam ještě všitá guma, která se dá regulovat.🙂

puhelin
21. črc 2019

@luj89 Pepco ma dcera par kousku od prababicky a taky do nich jeste dostala za ukol nasit gumu. Na ven do pisku dobre 🙂 Jinak je to vazne onuce. Kupovala jsem tam pred porodem (ceny skvele), ale po druhem, tretim vyprani jsem procitla.

patmouse
21. črc 2019

Moje dcera je taky drobna,takze jsem ji temer do vsech leginek vsivala gumu,abych je v pase zmensila. To bylo pro nas jedine a nejjednodussi reseni. Nemusela jsem tal slozite shanet co nejuzsi obleceni.

zlatoja
21. črc 2019

Dcera ma 22mesicu, 10kilo, na delku 86, nosi hlavne Next a F&F. Prijdou mi nejuzsi.

ivi88
21. črc 2019

@luj89 Tak já mám Pepco do školky, ať si tam s nimi dělá, co chce a netrha mi to peněženku 😀 A kvalita mi přijde odpovídající ceně, takže v pohodě. Ještě posílám oblečení dál. Jinak ted jsem koupila Next rifle slim a ty taky ujdou.