Jak jste spokojení s touto dětskou postelí? Já teda nic moc. Malá mi z ní v noci už několikrát spadla. Ta bočnice je podle mě moc nízká, tak se tam občas bouchne do hlavy a taky přes ní přepadla, protože je v úrovni jejího poštáře. Pak taky spadla v místě, kde ta bočnice není. Já bych jí uvítala vyšší a delší alespoň do 3/4 délky. Včera jí také uvízla pod tu bočnicí na kraji nožička ☹
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S398...
můj nejstarší má tedy tuto:
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S398...
a maximální spokojenost.
U té bočnice má daný takový válec proti průvanu medvídka pů - teda měl, ted už jí tam nechce .
Nikdy mi z ní nespadl.
Polšář nemá žádný, nebo jen asi 1cm vysoký.
My nemáme přesně tuto, ale tu jak píše gilotek. Jsme s ní moc spokojení. Malý z ní nikdy nespadl ani mu tam nic neuvízlo. Má jí od dvou let. Jak staré dítě jsi do ní dala?
Malé je 23 měsíců. Ale asi je divoká. Už v malé postýlce střídala polohy a směry. Má už velkou peřinu a velký polštář, na kterém leží od pasu nahoru. Potřebovala jsem uvolnit postýlku a malé peřiny pro druhou dceru, co se mi má narodit. Tak už jsem nechtěla investovat do dalších malých peřin a povlečení. Toto je její první vyzkoušení, peřina je ještě složená a polštář neslehlý 🙂
@llluckaaa to povlečení je od Matějovského, je krásné. Na to jsem jí do té postýlky nalákala. Pže nám furt v ložnici stojí i ta její původní postýlka a ona do ní pořád chtěla. Odkopává se taky strašně. V malé posteli spala ve spacím pytli. Ale už jí bude malý a už nechci kupovat větší. Je už velká holka, musí se to naučit. Taky ty velké stojí kolem 1tis.Kč. Ale ted má kašel, tak jsem jí ten pytel ještě dala i do této postele. I tak se v něm odkopává a cestuje. Taky jsem z toho odkopávání zoufalá. Já pak špatně spím a pořád jí kontroluju jestli je přikrytá nebo není na okraji postele.
@klara.t My jsme teď koupili takový ten pytel pro větší děti (jak není přes ramena), ale vůbec nezabral. Hrozně se mu tedy líbil a těšil se, až v něm bude spát, ale stejně se odkopal ☹ Takže už opravdu nevím, co dál, žádné pokusy nezabraly. A taky je často nemocný, proto to pořád řešíme.
Zdravim mamci prosim vas nemate nektera navod na smontovani te postele? Pri stehovani se mi stratil.
máme ji cca půl roku a syn je v ní spokojený, je jsem taky spokojená a nikdy se nestalo že by spadlo. U bočnice mám válec, aby se do ní nebouchal