Ahoj, mate, prosim, nekdo Joolz fusak do autosedacky? Jak moc je hruby/tenky? Je to spis zimni hruba varianta nebo spis tensi jarni/letna? Hledam nejakou tensi jarni variantu a podle obrazku se mi prave Joolz zda, ze by takovy mohl byt. Pripadne mate jiny tip? Dekuji predem.
@mazanamatka dekuji, ja myslela, ze se vyuzije i pozdeji, treba na podzim, ale je praavda, ze u 3 mesicniho miminka uz staci asi jenom decka. 🙂
@nika110818 Já nakonec fusak ještě před zimou prodala dál. Takže opravdu měl jen ty dvě využití. V autě se pak trošku větší miminko docela paří - hlavně hlava (teda z naší zkušenosti). Takže dávám teď v zimě (od 8-12 m) na jednu vrstvu oblečení overal, ideálně bez kapuce & slabou bavlněnou čepičku, případně slabší overal s kapucí. Dečka to jistí vždycky - a za mě uplne stačí. Znovu bych fusak do sedačky nekupovala - je pak i celkem narocne to provlíkání popruhu..apod.
Ja bych přidala spíš svoji zkušenost, že nekupovat fusak vůbec (pokud bude miminko březnové/dubnové). Dcera se narodila v půlce března loni, fusak jsem pořídila a využil se na cestu z porodnice a na první kontrolu u pediatra...pak stačila vždycky už jen dečka..takže za mě vyhozené peníze..