Ahojda,
kde kupujete pampersky? Mám na mysli akce, slevy apod. Nebo máte nějaký zaručený eshop? 🙂
Díky 🙂
Jedině v akcích, poslední dobou má přijatelné ceny Hypermarket Albert, drogerie Teta s kartou a zítra jdu zrovna nakupovat do Globusu - taky s kartou mimi.
My kupujeme hlavne tie biele a najlepsie akcie na nich ma kaufland. Nizsiu cenu som este nevidela. Ale treba sledovat letaky, teraz nedavno mali akci, takze neviem za ako dlho bude dalsia.
kamarádka jedině na www.feedo.cz také se chystám
Ještě jsem chtěla doplnit, že se snažím nedávat víc jak 5,-Kč za plínku, takže doporučuji vždy přepočítat dle kusů v balení, ne vždy je "akce" výhodná, i když se tak tváří 😉 viz právě akce na feedo - PAMPERS Premium Care Plenky Velikost 1 (Newborn) + Velikost 2 (Mini) 222 ks - MĚSÍČNÍ ZÁSOBA - tj. 78 + 72 = 150ks za 859,-Kč (859:150=5,73Kč - takže ani náhodou)
tak chybička se vloudila - omlouvám se, přehlídla jsem, že je tam 222ks - jo, tak tentokrát to výhodné je🙂
859:222=3,87Kč
Dobrý večer, já kupuji po akcích a ne přes net... Vždy juknu na vyhledávač akcí http://www.aktualniletaky.eu/ a podle toho jdu nakupovat 😉 Ale, nejčastěji jsou asi výhodné v kauflandu a v tescu.... Hezký večer 😎
Dobrý večer, sháněla jsem levné pleny všude možně a objížděla kvůli tomu vždy půlku města. Teď mi kamarádka poradila, že objednává pleny online, což mi přijde docela bez starostí a dokonce našla i celkem levný e-shop. Objednává je na ageo.cz, tak přemýšlím, že si asi taky ušetřím práci s taháním plen v tramvaji o zkusím si je nechat dovézt 🙂
akce v Bille, Tescu, Mall (ale tam musíš koupit velké množství najednou, např. krabice a v ní 2 jumbo packy)