Jednorázové plenky Pampers, kde kupujete?

ty_na
12. srp 2015

Ahojda,
kde kupujete pampersky? Mám na mysli akce, slevy apod. Nebo máte nějaký zaručený eshop? 🙂

Díky 🙂

ireniq
12. srp 2015

akce v Bille, Tescu, Mall (ale tam musíš koupit velké množství najednou, např. krabice a v ní 2 jumbo packy)

zanri
12. srp 2015

Jedině v akcích, poslední dobou má přijatelné ceny Hypermarket Albert, drogerie Teta s kartou a zítra jdu zrovna nakupovat do Globusu - taky s kartou mimi.

meduzka18
12. srp 2015

My kupujeme hlavne tie biele a najlepsie akcie na nich ma kaufland. Nizsiu cenu som este nevidela. Ale treba sledovat letaky, teraz nedavno mali akci, takze neviem za ako dlho bude dalsia.

renyyzza
12. srp 2015

kamarádka jedině na www.feedo.cz také se chystám

chris_n
12. srp 2015

vzdy jsem kupovala v akci v kauflandu
@renyyzza feedo mi nepřijde rozhodně moc výhodné

zanri
12. srp 2015

Ještě jsem chtěla doplnit, že se snažím nedávat víc jak 5,-Kč za plínku, takže doporučuji vždy přepočítat dle kusů v balení, ne vždy je "akce" výhodná, i když se tak tváří 😉 viz právě akce na feedo - PAMPERS Premium Care Plenky Velikost 1 (Newborn) + Velikost 2 (Mini) 222 ks - MĚSÍČNÍ ZÁSOBA - tj. 78 + 72 = 150ks za 859,-Kč (859:150=5,73Kč - takže ani náhodou)

zanri
12. srp 2015

tak chybička se vloudila - omlouvám se, přehlídla jsem, že je tam 222ks - jo, tak tentokrát to výhodné je🙂
859:222=3,87Kč

skvrne2
5. říj 2015

Dobrý večer, já kupuji po akcích a ne přes net... Vždy juknu na vyhledávač akcí http://www.aktualniletaky.eu/ a podle toho jdu nakupovat 😉 Ale, nejčastěji jsou asi výhodné v kauflandu a v tescu.... Hezký večer 😎

oriell
12. říj 2015
Uživatel oriell je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od oriell.

Dobrý večer, sháněla jsem levné pleny všude možně a objížděla kvůli tomu vždy půlku města. Teď mi kamarádka poradila, že objednává pleny online, což mi přijde docela bez starostí a dokonce našla i celkem levný e-shop. Objednává je na ageo.cz, tak přemýšlím, že si asi taky ušetřím práci s taháním plen v tramvaji o zkusím si je nechat dovézt 🙂