nemáte někdo zkušenosti,používám jen pampers baby active,jiné nám nevyhovují,v testu dopadly dobře a jsou nyní v akci 🙂
U nas se fasovaly v porodnici. Prisly mi celkem dobre. Vic papirove nez igelitove zelene pampersky. Ja po 4 tydnech presla na latkovky, tak ti moc neporadim...
Nám je dávali v nemocnici, když jsme tam byly na léčení, nejsou špatné 😉
Nám vyhovují. Malý je měl v porodce a teď používáme vel.4
Jsou fajn, já byla spokojená. 😉
U nás propadly na plné čáře, malý se po nich osypal kolem celého pasu...... Nejvíc nám vyhovali bio z DM nebo Helen Harper....
nám vyhovovala velikost 1, když se naše dvojčata narodily, velikost 2 pak už byla hrozná, obrovský neforemný plachty, už bych je nechtěla, teď máme huggies
za nás nejsou špatné
Já je taky dost používám, přijdou mi moc fajn. Dávám je i na celou noc a neprotečou.
taky jsme je dostavali v nemocnici, jsou fajn
měla jsem je nejradši 🙂
Já s nimi byla spokojená. A navíc dopadly nejlépe v testu u maminek. Vysílaly včera v Sama doma. Koukněte na záznam 😉
Používali jsme vel. 0 pro nedonošené a dobrý. Tak jsem pak koupila vel. 1 a hrůza. Dcera byla pořád pročůraná. Takže pak už jsem je nekoupila.
Za mě supr..asi na stejno s pampers
měli jsme v porodnici,tam je používají a pak jsem je parkrát taky koupila a spokojenost.. 😉
Dobrý ale dražší.
Jediné plenky, po kterých měly obě moje děti vyrážku 😒
Já je taky používám, střídám je s Pamperskama active baby a s plínkama z Dm,,, a přijdou mi teda super,, je sice pravda, že třeba Pampers jsou takové lehčí, ale jinak jsou moc fajn
Máme je a přijdou mi dobré, kupuji je v akci, jsou trošku dražší. Střídáme s Pampers aktive baby. Jiné značky už nepoužívám a že jsme jich otestovali hodně...
Přidáwám i wlastní zkušenost : nejsou špatné, použíwám je přes den, ale na noc dáwám Pampers Actiwe Baby nebo Premium Care. Jen teda mají nějak zwláště welikost - wšechny pleny máme we welikosti 3 a kryjou se mi lepky, ale Happy Bella wel.3 nedopnu, takže má 4 , přitom mají být až do 9kg, Matýsek má jen 6,4kg ( omlouwám se za ,w,)
Nám vyhovují už od porodnice,stejně jako Tesco Essentials.Řekla bych,že sají lépe než Pampers Active Baby 😎
Jsou dražší, ale když jsem na ně narazila v akci, tak jsem je koupila a jsem s nima spokojená. Včera bylo v Sama doma testování jednorázových plen. Dělaly testy v nějaké zdravotnickém ústavu a pak u maminek. První vyšly pampersky a hned druhé právě plenky bella happy. Jinak pro zajímavost na třetím místě skončily baby dream z rossmana a na čtvrtém baby love z DM.
Za mě jsou tyhle plínky perfektní. A hlavně nejsou tolik napuštěné chemickýma srajdama jako třeba Pampersky (v porodnici jsem měla Pampers, když je pročurala, byl to hroznej smrad, s Bella Happy to nehrozí, je cítit jen klasická moč). Teď používáme č. 2 a naprostá spokojenost. Malá mi nikdy neprotekla, pásky drží dobře, u nožiček nic neškrtí a plenky celkově dobře absorbují 😉
Zkusila jsem Bella Happy a u nás taky propadák, malá se strašně moc oprudila. Používáme Pampersky a Šmoulíky z Alberta a ty jsou super.
Pred 9 rokmi absolútna spokojnosť. Uvidíme teraz
My jsme na ně přešli min. měsíc. Dostali jsme je od návštěvy a nezdály se mi, ale mžu říct že supr. Z pampers jsme měli opruzeninky, tesco plenky to samé a tyto fakt super 🙂 a jsou ještě k tomu i hezké. Máme ty s tím výtažkem ze zeleného čaje. Za mě určitě ANO 🙂
Z pampers se nam zacal opruzovat, sovicky hrůza, šmoulí děs už jen kdyz jsem je otevřela- chemický smrad, a ted bella happy se zeleným čajem a 1********** jine uz nekupujeme 🙂
Jaj tak čtu příspěvky,tak každé mimi to má úplně jinak,nezbývá než zkoušet🙂
Doporucuji, jsou srovnatelne s Pampers Premium. Za me jedine tyto dvoje. Zkusila jsem jeste smouliky z Alberta, ty z Lidlu a zelene Pampersky, ale zustala jsem jedine u Bella Happy nebo bilych Pampers.
Nejsou úplně špatné, ale pro mne dost tvrdé a tlusté. Když se nasáknou, jsou hodně těžké. Na noc bych je nedala vůbec. Jednou jsem měla v akci ten mega pack za 200kč,taky jsem slyšela, že nejsou špatné, tak jsem je zkusila, ale znovu už bych je asi nekoupila.