Je lepší lehátko nebo houpačka?

tyf
9. led 2015

Čekám druhé mímo a u prvního jsme dlouho používali to klasické modré lehátko od FP. Byla jsem spokojená, ale je dost proležené od dcery, používáme ho doteď, a vibrace byly hodně silné. Chci koupit nové ale přemýšlím, jestli není lepší houpačka, že to musí být pohodička, když můžete něco dělat a miminko se uhoupá samo. Ale většinou všichni mají spíš lehátka. Co si myslíte, že je lepší a proč, resp. proč si myslíte, že houpačka není dobrá?

evcann
9. led 2015

@tyf tak nad tim jsem také premyslela, ale podle me, je houpacka lepsi, urcite se to da zastavit a mit to jako klasika lehátko, takze je to dva v jednom, jeslti teda myslis to houpaci lehatko 🙂

sim007
9. led 2015

@tyf my budeme porizovat houpatko od Babymoov.....mozna ze" jen lehatka" jsou do více kilo tak treba proto je maji lidi vic....

kelllys
9. únor 2015

Také máme houpatko od bright stars měli jsme vibrační lehatko dostali jsme ho a malý v tom nechtěl byt, v houpatku si lebedi je pravda je jsou většinou do 9-11 kg kdežto obyc lehatka snad do 18, ale já bych neměnila, jen pro druhé koupime to co se da houpat dopředu i do stran http://detska-lehatka.heureka.cz/caretero-bugie...