Jaký teploměr pro novorozence?

zuzanasmekalova
4. bře 2018

Ahoj jaký teploměr mám pořídit pro mimco? Je potřeba nějaký speciální? Nebo stačí ten co běžně používáme doma 😊

andos
5. bře 2018

Nejlepší je digitální s ohebnou špičkou (na měření v zadečku), ty čelní digi jsou nanic, vůbec neměří přesně.. a klasika,co používáme my (rtuťový nebo ten novější) pro mimi taky není nejlepší, pod pažičkou ho tak dlouho nevydrží mít..

petulik81
5. bře 2018

Digitalni s ohebnou špičkou, ten čelní mám a ne zrovns levný, ale nedá se na něj spolehnout 🙁

swetlusska
6. bře 2018

čelní máme a měří o 2 stupně víc, než všechny ostatní teploměry co máme doma. Takže čelní fakt nikdy víc! Jinak ano, dětský s tou ohebnou špičkou - ten je asi nej!

normalnimatka
6. bře 2018

no já nevim, pokud nebude dítě nemocný, tak snad není potřeba řešit,...?
jinak s digitálníma mám špatnou zkušenost. měřej pokaždý jinak, podle mě nejsou moc spolehlivý. nakonec sme skončili u rtuťáku, ale je fakt že to trvá a udržet mimino, aby si to tam nechalo, to je záhul:D

sobist
6. bře 2018

Digitální s ohebnou špičkou (z DM, je to nějaký co měří rychle). Máme i druhý bez ohebné špičky a nejdřív vždycky měřím teplotu sobě, pokud se mi to nezdá, zkusím i ten druhý (stalo se mi, že díky slabé baterce měřil nepřesně).
Určitě je lepší být připravená, než pak divočit. 🙂
Máme i klasický lihový (rtuťové se prý už nedělají kvůli bezpečnosti) a to by u nás bylo tak o úraz. 🙂