Ahojte...jaky teploměr používáte u miminek?
@leniczka23 a to je jako do zadecku nebo normalne do ucha nebo jak? 🙂
@sim007 Ten 10s je do zadečku a potom podpaží..zatím měřím v zadečku..
Také jsem měla ten bezdotykový, je super, že teplotu změř hned a jak píše hanivasi, změří teplotu všeho v okolí, ale také jsem si po pár měřeních všimla, že neměří přesně, plus minus dva stupně, což je docela velký rozptyl :( takže jsme koupili digitální, který také změří za pár vteřin.
maminky nemate nekdo teplomer Duoscan thermoval? My jsme ho vcera poprve pouzili a dcera mela na cele 36.9 a v uchu 38 stupnu. Zkouseli jsme to i na sobe a take dost velky rozdil. Co s tim? Dekuju.
Mám Thermoval Duoscan a je super - je 3s a měří se s ním na čele a v uchu. Mám dvouleté dítko a miminko. Dvouleťák nenávidí měření v zadečku a na klíně s teploměrem v podpaží nevydrží ani náhodou takže tohle byla pro obě věkové kategorie super volba 🙂 ....a hlavně mohu měřit ve spánku a nebudit dítko svlékáním!
@terkaz stalo se mi to....v uchu je teplota přesnější - je to přímo z centrální nervové soustavy. Ale je pravda, že až takový rozdíl to nebyl, max. tak o 3 jednotky. V krabici určitě máte telefonní číslo na bezplatnou linku tak se na to zeptejte....v případě, že by se to nezdálo ani jim tak by vám určitě vyměnili přístroj.
@sim007 Koupila jsem si bezkontaktní jak jen pípne na čele,jenže jsem po půl roce zjistila,že udává naprosté nesmysli..takže jsem ho šla vrátit a koupila ten desetisekundový..Stejnak jsem tomu moc nevěřila jak se to tý kůže ani nedotklo,takhle mám jistotu..Ty určitě v porodnici dostaneš na měření tam taky ten 10s tak si myslím,že si na něj zvykneš a koupíš si ho..