Jaký teploměr používáte u miminek?

sim007
8. led 2015

Ahojte...jaky teploměr používáte u miminek?

leniczka23
8. led 2015

@sim007 Koupila jsem si bezkontaktní jak jen pípne na čele,jenže jsem po půl roce zjistila,že udává naprosté nesmysli..takže jsem ho šla vrátit a koupila ten desetisekundový..Stejnak jsem tomu moc nevěřila jak se to tý kůže ani nedotklo,takhle mám jistotu..Ty určitě v porodnici dostaneš na měření tam taky ten 10s tak si myslím,že si na něj zvykneš a koupíš si ho..

sim007
autor
8. led 2015

@leniczka23 a to je jako do zadecku nebo normalne do ucha nebo jak? 🙂

leniczka23
8. led 2015

@sim007 Ten 10s je do zadečku a potom podpaží..zatím měřím v zadečku..

hanivasi
8. led 2015

@sim007 já mám teploměr bezdotykový. A jsem spokojená. Používám ho hodně i na měření teploty jídla pro malého, teplotu vody ve vaničce, teplotu vzduchu v místnosti......jojo, tyto vymoženosti jsou super.

miruskapivonka
26. led 2015

Také jsem měla ten bezdotykový, je super, že teplotu změř hned a jak píše hanivasi, změří teplotu všeho v okolí, ale také jsem si po pár měřeních všimla, že neměří přesně, plus minus dva stupně, což je docela velký rozptyl :( takže jsme koupili digitální, který také změří za pár vteřin.

terkaz
26. led 2015

maminky nemate nekdo teplomer Duoscan thermoval? My jsme ho vcera poprve pouzili a dcera mela na cele 36.9 a v uchu 38 stupnu. Zkouseli jsme to i na sobe a take dost velky rozdil. Co s tim? Dekuju.

olasek
26. led 2015

Mám Thermoval Duoscan a je super - je 3s a měří se s ním na čele a v uchu. Mám dvouleté dítko a miminko. Dvouleťák nenávidí měření v zadečku a na klíně s teploměrem v podpaží nevydrží ani náhodou takže tohle byla pro obě věkové kategorie super volba 🙂 ....a hlavně mohu měřit ve spánku a nebudit dítko svlékáním!

terkaz
26. led 2015

@olasek
Diky, nikdy se vam nestalo, to co nam? Myslite, ze ho mame porouchany a je to na reklamaci? 😒

olasek
26. led 2015

@terkaz stalo se mi to....v uchu je teplota přesnější - je to přímo z centrální nervové soustavy. Ale je pravda, že až takový rozdíl to nebyl, max. tak o 3 jednotky. V krabici určitě máte telefonní číslo na bezplatnou linku tak se na to zeptejte....v případě, že by se to nezdálo ani jim tak by vám určitě vyměnili přístroj.

terkaz
26. led 2015

@olasek
dekuju, zkusim 😉

terkaz
26. led 2015

@olasek
jeste jedna vec me napadla, ze u nas prave byla pravdepodobnejsi ta teplota na cele.
No uvidime 😉