Vím že to je asi dost blbá otázka ale jaký používáte teploměr do konečníku? Klasický rtuťový, rychloběžku nebo digitální? A jak hluboko se vlastně má strkat? Když změřím teplotu v podpaží a pak v konečníku tak ten rozdíl je někdy i víc jak jeden stupeň. Je fakt že ho tam strkám dost hluboko. Používám digitální. Díky za radu.
Ja používám digitalní
Ahoj, vyskusala som viac druhov, ale osvedcila sa jednoznacne digitalna rychlobezka - zmeria za cca 10 sek. v zadocku, odratava sa 0.5 stupna, vklada sa asi 2 cm - predtym natriem nejakou mastickou alebo olejom. Ma aj taku ohybnu spicku - ked sa dietatko hybe, tak mu to neublizi - klasicka sklenena rychlobezka by sa mohla zlomit. U maleho dietata je to napresnejsie a najrychlejsie. Starsej dcere meriame v ustach, tiez digitalom, ale klasickym - ona vydrzi aj tych 1.5 min. Nesmie ale predtym pit nic teple ani studene, aby to neskreslovalo.
Máme digitální od canp.bab. a měřím v zadečku.Má krásně ohebný konec aby nedošlo k poranění otvůrku 😉
my meriame presne tak ako pise rohacka 😉 - digitalnym
tiez mame digitalny. Zasuniem ho max. 1,5 az 2 cm, predtym ho natriem olejom. Pri merani teploty sa drobec vacsinou vykaka 😀 Vtedy je teplota o cosi vyssia, preto to skusim o chvilku znova. Odratava sa 0,5 stupna.
Taky digitálním-Braun,je voděodolný a má ohebný konec 🙂
Já používám digitální teploměr.Nebo rychlo běžka se mi už několikrát porouchala , když jsem sní neopatrně ťukla
zeero:taky digitálním a jak píší holky - při měření v zadečku musíš od naměřené teploty odečíst 0,5 stupně. Takže mimi má teplotku až když naměříš víc jak 37,5 😉
digitalni s Popelkou
my máme taky digitální s tou ohebnou špičkou.
aj my ohybny digitalny
my tiež používame digitálny s ohybnou špičkou,odmeria do 10sek.a pípaním ohlási koniec merania.Predtým ho dám trochu do olejčeka.
také mám digitální s ohebnu špičkou,před měřením ho namažu krémíkem co mám proti opruzeninám...když dokončí měření,pípá 🙂
aj my pouzivame digitalny s ohybnou spickou a pri merani tiez namazeme a tiez pipa 😀
Koupila jsem si digitál s ohebnou špičkou a přijde mi, že nějak blbě měří. Tak jsem raději koupila klasickou rychloběžku, jakou měly už naše maminky. A ta měří mnohem líp a rychleji... 😉
Ahojte, my sme najprv kúpili digitálny cumlíkový teplomer, ale dlho to trvá a vraj nie je to presné. Tak som nakoniec kúpila klasickú rýchlobežku do zadočku a je to lepšie a v zadočku aj presnejšie...
my máme ušní a je to během vteřiny 😉
používáme rychloběžku,přijde mi přesnější než digitální 😉
my rychloběžku,rychlý a přesný 🙂
tak mi máme digitální 😉
mame klasicku rychlobezku
mali sme znackovy digitalny teplomer,a nebol vobec spolahlivy,tak sme presli na klasicky a viem,na com som
My mame digitalny,ked sme boli v nemoc.,prijali tam mamicku s 3,5 mesacnou dcerkou,zlomil sa teplomer-klasicka rychlobezka v dupke,a spica ostala dnu.Vraj sa jej zvrtla,ale neviem ako to dopadlo.
Tak isto máme digitálny Brown - odpočet do pár sekúnd, ohybný a vodeodolný...
digitálny thermoval
voděodolný digitální bez ohybné špičky, už jsme ho mělí dřív než malou a dětský jsem nekupovala
My máme digitální, ale zajímalo by mě jak často tu teplotu měříte?
nemeriam teplotu v konecniku
Skleněnou rtuťovou rychloběžku, je přesná.
Digitálním teploměrům nevěřím, vždycky mi ukážou nesmysl (třeba že mám 35 stupnů) 😝.
sklenena rychlobezka
používam digitálny a meriam v zadočku, pod pazuškou to nieje u detičiek presné.