Jaký styl oblečení u miminka/batolete preferujete?

dockysbazar
19. bře 2017

Oblékáte své děti spíše do jednoduše barevných kousků (jednobarevné, proužek..) ve stylu HM, Lindex nebo radši máte své děti v dětských motivech atd? 🙂

soyevita
19. bře 2017

@dockysbazar Moderní-zmenšeniny dospěláckého,dupačky-overaly nosila i ta první jen na spaní.

mr_falko
19. bře 2017

nesnasim dupacky a krome myšky Minnie nevydycham detskej motiv, takze chodi oblecena ve stylu Lindex a HM a Carters

j.a.n.i
19. bře 2017

@dockysbazar Preferuju zejména pohodlné a praktické oblečení, tedy u mimina takové, co se nebuselo tahat přes hlavu a nelezla záda = overálky, u větších pak body a třeba tepláčky. Co se motivů týká, bylo mi to celkem jedno, jen jsem vynechávala tu klasickou modrou a růžovou - tedy při svých nákuppech, co jsem dostala tak to nosily, takže i modrého a růžového bylo dost.

lusynkova
19. bře 2017

Spíše jednobarevné, s proužkem... Mám ráda originální kousky z Fleru.

lv
19. bře 2017

Holky chtějí motivy, tak je mají, růžové šílenství už má jen malá, proč ne, je to její volba a já jí nebráním, vím, že to přejde. Někdy jde jak od cirkusu 🙂
Já bych volila něco jiného, oblečení večer chystám, schvaluje, co si vezme, co ne - malá. Velká už se strojí líp.

eofab
19. bře 2017

Do 3.mesicu jsem preferovala body s dlouhým rukávem a dupačky. Potom už jen body a teplácky nebo punčocháče. Barvy my jsou jedno. Ale líbí se mi víc v barvičkach🙂

marta88
19. bře 2017

Roční dcera nemá v šatníku jedinou Minie,Hello Kitty,Elsu a nevím co všechno,strašně se mi to nelíbí.Samozřejmě něco jiného je když už to ty starší děti vyžadují,to jí zakazovat nebudu.Pětiletý syn už se bez "Mekkvína" neobejde 🙂 Ale jinak jednoznačně převládají zmenšeniny dospělého

andelka
19. bře 2017

Tak u nás dospelacke vůbec. Jsou to mimina, batolatka,takže body,buď bílé nebo jiné světlé,nebo s proužkem, žádná divočina, dupačky,třeba sametové,později polodupacky s širokým napletem,a overaly hodně dlouho, napřed běžně,později na spaní. Na doma batole nosilo body nebo tričko a tepláky. Nemám ráda stylizovani do dospělého,jako rifle,boty u miminek, siltovky, bekovky, vestičky..
Dětské motivy klidně,ale z licenčních nás potkaly jen Cars,Blesk a Burák.

mku
19. bře 2017

Ja taky typicke detske obleceni. Dospelacke me na malych prijde divne, nehezke.

kimh
19. bře 2017

Nelibi se mi mimimkovské oblečení, takže syn od malička chodí v teplačkách, tričkach, prostě malý dospěly 🙂 Kupuji Hm, Lindex, Next 🙂

junkka
19. bře 2017

Take preferuji HM, Zaru a pod. Z detskych motivu jen Minnie, ta u nas ted frci. Jinak ty preplacany obrazky nemam ráda a ani medvidky, zirafky a podobné.

tulena
Autor odpověď smazal
Zobraz
valmaxa
19. bře 2017

Next, lindex, Hm - do cca 3měsíců hlavně overaly - pak klasika (nekupuju džínovinu - přijde mi nepohodlná)

když začali sedět tak sem si vyhrávala s doplňky 🙂 bekovky, čepice, šátky, šály, boty
vzory - hvězdy, pruhy a zajímavé barvy

starší už mi do toho kecá :D a chce samozřejmě licenční motivy (Cars, mašinky, mickey atp..) Takže tam kupuju co chce on 🙂 aby měl ty své hrdiny na sobě 🙂

alemari
19. bře 2017

@andelka už jsem myslela, že tu nikdo nenapíše! Děti v dětském, pohodlném🙂.

celaskon87
19. bře 2017

Moje mamka často vypráví, že když přišla koncem 80. let do obchodu, že chce cokoliv na roční dítě s dlouhým rukávem, odpověď prodavačky zněla: "nemáme". I když máme dnes tu možnost výběru, přijde mi (aniž bych chtěla příliš moralizovat), že se to dnes všechno moc řeší. Moje děti nosí od každého trochu. Doma a na písek pohodlné tepláčky, dokud mají plínku i bodýčko, mikinu, aby se cítily dobře, teple a pohodlně. Když jdeme někam na lepší, je fajn, když jsou vymóděné. Kluk (2r4m) má frajerské džíny, klidně i košili a svetr, nebo hezkou mikinu. Holčička (1r) zatím nechodí, ale leze po čtyřech, tak ji netrápím v šatech, které by si pořád přišlapovala kolínkama, ale má hezké legíny, džíny, svetřík nebo mikinku. Hlavně řeším to, aby jim bylo pohodlně a teplo a rozhodně neztrácím čas tím, že bych zjišťovala poslední trendy v dětské módě...

dockysbazar
autor
19. bře 2017

A co takováhle body? Líbí se mi matroš, ale někdy mi to HM přijde nudné. Ale zase taková bodyčka s žirafkama, medvíkama jaké jsou na většině stránkách s oblečením pro miminka se mi taky šíleně nelíbí.
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0400494009... šedý melír
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0418545007...

rousse
19. bře 2017

@dockysbazar do té doby, dokud nedržela hlavičku, tak jsem neoblékala věci přes hlavu (jen jako nouzovka) - nedělá to dobře na krční páteř, takže zavinovací bodyna, na spaní overálky, první měsíce hodně polodupačky, aby ji neškrtily ponožky, které si stejně okamžitě skopala. Pak už jsem začala s džínama, legínkama, sukýnky a šatičky minimálně (malá není zrovna šatičkový typ). Hodně věcí jí šiju, takže co se vzorů týče, má hodně věcí s motivem i bez motivu jednobarevných, kombinace barev a tak...

tulena
Autor odpověď smazal
Zobraz
alcar
19. bře 2017

Kojence urcite do neceho pohodlneho - polodupacky, dupacky, bodycka a overalky na spani. Kratke overalky jsem davala pres leto i pres den. Nesnasim kojenecke mikiny s kapucema, to je naprosto neprakticke zlo. Jinak ted, kdyz je dcera vetsi, tak tak nejak normalne - bundy, sustaky, softshelky, teplacky... zadna stylizace a moderni outfity. To jen vyjimecne, kdyz jdeme do mesta na kafe, ale to dam treba jen rifliky a kabatek. Ma i tricka Hello kitty, Minnie, ale to jsme dostali. Jinak ja jsem treba primo alergicka na outfity u kluku typu homeless cepice nebo bekovka a gate nasravacky a kolem krku tunel s hvezdami. 😀

zuzineckah
19. bře 2017

@dockysbazar já nakupuji na prťata v GAPu, ten mi přijde narozdíl od HM a pod. kvalitní, originální a výborný materiál 👍🏼 A na nejmenší mají fantastický výběr. Ačkoliv módu příliš neřeším, tam se umím vyřádit, vždycky tam můžu nakombinovat hezky celý outfit.

j.a.n.i
19. bře 2017

@alcar Tak u nás třeba ty mikiny s kapucí měly celkem uplatnění - neměly rády čepičky, tohle snesly... akorát tedy ideálně ty rozepínací aby to člověk nemusel tahat přes hlavu.

sisstin
19. bře 2017

na doma kluk bodýčko tepláky, holka bodýčko legíny, na spaní overal...na ven pohodlné džíny, šaty, sukně, mikiny... typický miminkovský oblečení, jako miminko v dupačkách a kojenecký čepičce se mi nelíbí, ráda oblíkam sebe i dítě.. i když dceru nosím v šatku a tam jsem volila hlavně pohodlný gatě 🙂 jinak myslim, že v dnešní době už se dělá to oblečení (džíny atd.) tak, aby to bylo měkké a pohodlné 🙂

sisstin
19. bře 2017

jinak jsem měla představu, jak holku budu oblíkat do těch různých kabátků, park atd. No Justa je starý prase, takže pokud nejdem vyloženě někam, kde chci, aby vypadala, tak nosí nějaký šmrncovnější tepláčky a bundu...syn se nikdy nezašpinil, to mu vydrželo dodnes, takže u něj se šlo realizovat více....ale pak do školky jsem mu stejně dávala to, co mu šlo nejlíp oblíct :D

sisstin
19. bře 2017

Holka takto, proste normos obleceni na ven... nemam rada motivy, spis holcici barvy... samo od urcityho veku uz si to ridi dite samo :D

petrasipkova1
19. bře 2017

Je to dítě, má ráda postavičky, barvičky, není to dospělá ženská co se obleče do šedé a černé, neutral, fakt ne. Pro miminko a malé děti preferuji hlavně pohodlíčko. Ted ve 20 měsících si už řekne jaké tričko se jí líbí, momentálně vedou trička s Minnie, a se slonem a baletkou z Tesca 😉

andelka
19. bře 2017

@dockysbazar i tyto bodycka jsem měla,v bílé a béžové proužkované,ty zavinovací,měla jsem je v té malé velikosti do 3 měsíců. Vůbec jsem ty zavinovací měla ráda hodně. Měli je i v CA.

Já mám teda kluky,5 a skoro 7 let a oblečení je jim celkem buřt. Mladší tedy preferuje trička s obrázkem a modrou. Starší má rád červenou.

ireniq
19. bře 2017

Abych si zjednodusila kombinovani, tak vsechny spodky (kalhoty, teplaky) ma malej (2roky) jednoduchy jednobarevny a vrsky (trika, mikiny) pestry. Nemam rada ani infantilni veci, ani styl a la dospely, ma normalni radostny detsky vzorky - klasika auticka, hasici, traktory, zviratka, dinosauri, barevny prouzky. Licensovany motivy nebo "co zrovna leti" jsou nam obema ukradeny.

kajsav
19. bře 2017

Infantilní motivy se mi nelíbí, takže u nás klasika Zara, H&M, Next, F&F. S obrázky snad jen kolekce Mickey Mouse a Superheroes z H&M.

lv
19. bře 2017

@sisstin hele jde vidět jak to každá má jinak, tohle je pro mě "do města", bílá vesta, bílé rukávy u těch mých čuňátek nemyslitelná věc a to u obou. I jeansy 4,5léta obleče 2x za měsíc.

jaja01k
19. bře 2017

Ja resim v prvni rade, aby bylo obleceni pohodlne a prakticke, barvy a motivy pro me nejsou az tak dulezite. radeji mam jednobarevne nebo treba prouzkovane, obrazky se mi vetsinou nelibi.