Holky, přijde mi že ty dětské šamponky vysušují vlásky, malá má vždy po umytí strašně zacuckaný, suchý..
Jaký šampony používáte?Má kamarádka má stejně starou holčičku(28 měsíců) a používá normálně pro dospělý a vlásky má super.
Co myslíte ?
@andreikakrausova A ještě mám super zkušenost s dětským šamponem Garnier Natural kids s kondicionerem třešňový.Mám sice už čtyřletou, ale má hodně jemné vlásky a sklony k dredům 😀 .
Ten je fakt výborný a dám za něj ruku do ohně.
@laurital Děkuju, zkusím 🙂
Syn má teď 18 měsíců a od narození používáme sprchový gel Bioderma ABCDerm Moussant, který je i vlásky. Má je krásně lesklé, nemá je vysušené ani mastné. Dětské šampony nám taky nevyhovovaly... Kupujeme litrové balení za cca 500 Kč, vydrží nám zhruba půl roku...
máme dětský šampon Sebamed. Jsme s ním spokojení, i hezky jemně voní. V zásobě mám ještě Mixa Baby, ale zatím nenačnutý. Občas jsem umyla vlásky i tím sprch. gelem Nivea Baby Sensitive, je jak na tělo tak na vlásky zároveň.
@andreikakrausova Myci olej od Hadka. Ten 100% nevysusi 🙂
já mám dětský sebamed a jsem s ním spokojená
@andreikakrausova holky používají stejné šampóny co já - tedy pro dospělé.
Ale oběma holkám se vlasy točí a starší je má až po zadek, takže kromě šampónu používáme i kondicionér (oplachovací) - vlasy zjemní a pak se hezky rozčešou. Mám i kondiconér bezoplachový, ale ten používám při běžném česání - po spaní, když mají přes den rozpuštěné vlasy ....
Jinak já jsem jednou zkusila ted dětský a místo vlasů jsem měla jeden velký dred. 😝
@baris Já se bojím aby se to malé nedostalo do očiček,
já používám Timotei 🙂))
Děkuju
@andreikakrausova u nás timotei skončil v koši - zacuhaly se nám po něm vlasy.
Holkám jsem říkala, ať se koukají nahoru a umyla jim vlasy. Mladší to trvalo přes půl roku, než to pochopila 😀 - takže jsem měla připravený ručník a otřela jí oči.
Ale pokud dcera nemá kudrnaté vlasy nebo nemají sklon se točit, tak stačí jen kondicionér ve spreji. Nám nestačí 😒
já mám kluka, takže ta péče o vlásky je jednoduchá. používám babylove a vše ok.
@andreikakrausova My proti tomu používáme po umytí přípravek z přírodního hedvábí, který je výborný na ošetření vlásků a hlavně proti zacuchání, krásně každý vlas obalí (Biosilk, obědnávám z internetu nebo parfumerie Douglas, staší velikost lískového oříšku). Moje dcerka má totiž ještě takové hutné bílé suché lupy, na které taky jinak nezabere žádný šampon.
Dětský Johnson heřmánkový je super.