Ahoj maminky.
Na trhu je samozřejmě nespočet druhů, jak monitorů dechu, tak video chůviček, což mi moc výběr neulehčuje, naopak absolutně nevím, jaký typ zvolit (v obou případech). Nevím, zda je rozhodující cena? Předpokládám, že i ten nejlevnější musí být nějakým způsobem certifikovaný a účinný, jako zdravotnická pomůcka? Takže podle čeho vybrat?
Prosím, podělte se, jaký máte monitor dechu vy? Případně, pokud máte i video chůvičku, ocením rady i v tomto případě. Tady už bude asi rozhodovat cena, co se týče kvality obrazu atp., tak se podělte. 🙂
Místo klasické videochůvičky doporučuju kameru. Je to o dost levnější a lepší. Monitor jsem nepotřebovala. 🙂
@nikjean my máme monitor dechu od Nanny a jsem spokojená a video chůvičku mám od truelife a ke taky super
Chůvičku neporadím, tu nemáme, ale monitor je nejlepší Nanny, poměr cena a výkon je dobrý, je spolehlivý, mám už druhý a nikdy žádné plané poplachy.
Jako chůvičku používám aplikaci wifi baby monitor (video nemá, ale já nepotřebuju) a monitor neporadím, ten jsme neměli ani na jedno dítě
Já tedy mužů doporučit dvoudeskový angelcare, je to monitor a chůvička dohromady. Úplně super, že se dá používat dlouho, snímá dítě v postýlce, i když tam cestuje, sedí, stojí... A ještě mám jeden monitor dechu angelcare, ten je akorát rodičovská jednotka a deska, bez kabelu, takže se dá přenášet, dát do kočárku, atd.
Mame Truelife a Nanny- oboji v pohode, navic proplaci pojistovna.
Videochuvicku nemam, kvuli cene za kvalitni prenos pouzivame nakonec jen zvukovou a vlastne jen mimo domov. Monitor jsem vybrala Nany od Jablotronu, vychazel tehdy nejlip cena/spolehlivost