Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký máte názor a zkušenosti na eshop www.versako.cz
Mají supr ceny. Díky.
jak jsem na to zběžně koukla, tak všechno, co tam mají, seženu tady u nás u ťamana. I ty jejich značky tomu odpovídají. Pár kousků od nich mám, jako dalo se to nosit, ale žádný zázrak. Jinak přímo s tímto eshopem teda zkušenost nemám 🙂
Je to všechno vietnamské zboží, ségra si jezdí k vietnamcům do velkoskladu v Praze pro zboži a prodává na živnostenský list ve stánkovém prodeji, a tohle je všechno její sortiment 😉 ceny jsou tak odpovídající. Já bych to neodsuzovala, nejsou to značky, ale některý věci jsou hezký bavlněný, já měla celou výbavičku na mimi od ní.
tady je taky fajn obchod a myslím že to čína není ,teda je tam i spoustu čes. značek a super ceny http://www.detskyobchod-nellinka.cz/detskyobcho...
Ahoj, kupují to na černáku v Praze a přeprodávají, je to čína, všude samá nit a vydrží to pár praní. To raději koupit u tamanů a nemusím podporovat další příživníky.
ceny mají opravdu super, ale není to podezřelé. 😖 myslím, že pokud sem někdo napíše dobrou recenzi tak si tam také něco obědám 😀