Jakou máte přístavnou postýlku?

ghata1
11. únor 2016

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou přístavnou postýlku nebo zda máte tuto http://www.pinkorblue.cz/fillikid-pristavny-pos... nebo tuto http://postylky.heureka.cz/scarlett-baby-borovi.... Uvažuji mezi oběma a nemůžu se rozhodnout. Ta první je o trochu větší a dražší, ale to by nevadilo, hlavně aby byla dobrá. Chci ji používat také jako pojízdnou postýlku po bytě. Do kolika měsíců tam postýlka vydrží? Děkuji moc.

gepe
11. únor 2016

@ghata1 my meli a mame schovanou pro dalsi Roba babysitter 4in1. Tj jde dat jako samostatna postylka s koleckama ci bez, upravit na kolebku, pristavni, ci pozdeji jako detska lavicka na domaci sezeni. Nedame na ni dopustit.

ghata1
autor
11. únor 2016

Děkuji, vypadá moc dobře, ale je dost drahá.

gepe
11. únor 2016

@ghata1 v CR 🙂 my ji koupili v Nemecku, kde jsou cca o polovinu levnejsi, dopravne 200kc, tj skoro jak v CR.

ghata1
autor
11. únor 2016

Vážně? Tak to je super, podívám se na nějaký odkaz. Moc děkuji.

ghata1
autor
11. únor 2016

Nemáte případně odkaz odkud je koupena?

gepe
11. únor 2016

@ghata1 ano to vazne 🙂 i kdyz to bylo uz v lete 2013, tak jak koukam, tak ceny se nejak rapidne nezmenili, i kdyz kurz eur je o neco horsi nez byl.
My koupili primo tady u Erwina https://kinder-de.erwinmueller.com/shop/suche_n... nemaji stale stejne v nabidce, meni se asi dle dostupnosti 🙂

ghata1
autor
11. únor 2016

Děkuji. Jak dlouho tam miminko vydrží, dívala jsem se, že má délku jen 80 cm, ty druhé dvě mají o cca 10-15 cm více.

gepe
11. únor 2016

@ghata1 cca ke konci 8m jsme malou dali do vetsi postylky. Pravda, nebyla obrik 🙂 neni zac.

saaralota
11. únor 2016

My jsem kvůli ceně nakonec koupili obyčejnou postýlku IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/3024..., odšroubovali jednu stěnu a nastavili výšku matrace přesně na úroveň naší postele a sloužila perfektně. Syn tam spal cca do 2 let, možná déle... nevím, už si přesně nevzpomínám. Ale účel splnila dokonale.

gepe
11. únor 2016

@saaralota tak jde vyuzit jakakoliv postylka, u ktere jde sundat bocnice a postylka se nerozpadne 🙂 to je pravda. My tak pouzivali i nasledujici 140x70, taky sundany bok a k nasi posteli.
Avsak to uz neni tzv pristavni postylka pro novorozence a kojence, ale klasik postylka se sundanou bocnici.

saaralota
11. únor 2016

@gepe to jo, ale spíš jsem to chtěla napsat jako možné řešení, právě proto, že tahle se nám nerozpadla a fungovala výborně. Mě se líbila ta myšlenka mít dítě u sebe, ale ty přístavné postýlky byly drahé a malé (na krátkou dobu), tak jsme to vyřešili takhle a bylo to super. Tak to mělo být jen pro inspiraci 🙂.

lamia
11. únor 2016

U nás to same,prostě normální postylka se sundanou bočnici, sloužila skvěle 3x🙂)

gepe
11. únor 2016

@saaralota @lamia jenze s klasik postylkou uz clovek nemuze moc manipulovat a jezdit s ni treba po byte, viz dotaz 😅 jinak pokud ma clovek dostatek mista pro klasik postylku a nechce s ni dal manipulovat, tak je to fajn.