Jakou délku vaničky - 86 cm nebo 102 cm?

nikolaa123
18. bře 2021

Ahoj holky,
Mám prosbu čekáme první miminko 💙
Potřebuji koupit Vaničku do vany ale nejsem sice jistá délkou jestli vzít menší 86cm nebo 102cm...
Bude nám stačit 86cm?samozřejmě bych chtěla malého tam koupat tak do roka pokud tam výdrží 😁
Jaká délka vám vyhovalala?prosím poraďte děkuju moc 🙏🏻💙

rebe
19. bře 2021

V té vaničce s délkou 86 pohodlně vykoupu i dvě děti najednou (7 a 2 roky), tu větší kupujeme až teď, aby se tam vešly spolu děti všechny tři. Na jedno dítě libovolného věku ti ta menší stačí.

verionka
19. bře 2021

Já jsem naopak pro tu větší. Než si miminko sedne, koupala jsem ho jakoby vleze na ruce, měli jsme oba rozměry, a ta větší byla určitě pohodlnější, koupali se mi tam lépe.

me_druhe_ja
19. bře 2021

Čím větší, tím lepší. Koupu na ruce a v té malé by se brzo mlátil do hlavy.

e7
19. bře 2021

My měli menší a malej se kolem 3 měsíce už nevešel, koupala jsem ho na ruce a bouchal rukama do těch boku, to se mu nelíbilo a odrážel se mi nohama, bouchal se do hlavy a šplouchal vodu ven 😄 od té doby koupeme ve velké vaně protože ani půjčena větší vanička nepomohla 🤷

leniczka23
19. bře 2021

Taky jsem pro tu větší.

areh
19. bře 2021

Taky jsem pro větší. Dokud dítě nesedí,tak se už třeba v 4 měsících do menší pohodlně nevejde. Máme jen sprcháč, takže možnost koupat v normální vaně není.
Mám pak ještě větší vaničku (po mě) a tam se koupe i 3 léty syn. Jakmile dítě sedí,tak je to jedno.

klokanka31
19. bře 2021

@nikolaa123 Taky doporučuju vzít větší. Máme menší, a nebylo to tak pohodlné. Teď už teda malá ve vaničce sedí, ale když se koupala vleže, tak se bouchala o okraje.

jako_mala_holka
19. bře 2021

Máme od narození tu větší a jsem ráda, malé je 9m a ještě nesedí, tak nevím, jak by se mi vešla do té malé 😄

agneska7
19. bře 2021

Určitě tu větší

marky125
19. bře 2021

Kupovala jsem vaničku nedávno. Objednala jsem tu menší a když jí v obchodě viděla, tak jsem si ihned řekla, že takhle malou ne. Přišlo mi, že se do ní malé ležící mimi nemůže dlouho vejít. Měli naštěstí skladem i větší, takže jsem vzala tu. Máme v bytě jen sprcháč a chtěla jsem, aby mimi ve vaničce vydrželo co nejdéle i pak jako sedící.

hezz17
19. bře 2021

Rozhodne vetsi. 2 jak pise @rebe si absolutne nedovedu predstavit ani ve vetsi 😅

nikolaa123
autor
19. bře 2021

Moc vám všem děkuju nakonec sem Teda vzala tu 102 cm🌹 děkuji 💐💐

yenefer1
19. bře 2021

My od kamarádky dostali tu menší a původně jsem počítala, že pak koupíme větší, ale malá má 2 roky a koupe se pořád pohodlně v té malé 😀

yenefer1
19. bře 2021

My dostali od kamarádky tu menší, tak jsem plánovala, že pak pořídíme větší, ale malá má 2 roky a v té malé se pořád pohodlně koupe 😀