Jakou dát podložku na přebalovací pult Ikea Sniglar?

martiniquest
1. dub 2016

V Ikee jsme koupili přebalovací stůl Sniglar a přemýšlím, jakou na něj dát podložku. Nafukovací Ikeácká se mi moc nezamlouvá (připadá mi taková klouzavá vratká a v současnosti se na ni prodává jen jeden potah, který se mi vůbec nelíbí). Ale jak se tak rozhlížím po internetu, naprostá většina podložek je v rozměru 50x70 cm, jenže plocha pro podložku je na tomto pultu 47x68 cm. Pokud tento pult máte, jak jste podložku vyřešili/y? Koupit 50x70cm a nějak ji tam nacpat? Chci, aby to bylo funkční, stabilní a zároveň i pěkné. Díky za sdílené zkušenosti 🙂

evulina77
1. dub 2016

@martiniquest mám stejný přebalovák a ta podložka z Ikea je do nej super. Nevím, co se ti na ní nelíbí, ale lepší nekoupíš. Nechápu, co je na něm vratkého, je to praktické a to i pro roční dítě. Co se týká potahu, to je jiná, ale není problém na podložku potah ušít podle tvých vlastních představ. Buď si vezmeš do Ikea papírek a střih si tak trochu obšlehneš podle vystaveného potahu, nebo vytvoříš doma přímo podle podložky...

martiniquest
autor
1. dub 2016

@evulina77 Diky za odpověď. Nevim,kdyz jsem to viděla v Ikee,připadalo mi,ze se to velice snadno může smeknou,neni tam žádný protiskluz. Víc jsou mi sympaticke ty klasické molitany potazene gumou. Ale dost možná mi nezbyde nic jiného,než koupit tu nafukovací.

monikagurthova
1. dub 2016

@martiniquest Ahoj ja mam tu nafukovací taky na svůj stůl prebalovaci a je super, jeste jsem si koupila ten potah, obrázek nic moc ale lepsi než drátem do oka a pak si usiju svůj. Uz jsem ji vybalila s nafoukla a myslím, ze bude v pohodě 🙂

evulina77
1. dub 2016

@martiniquest ale ta podložka leží na té horní polici a není možné, aby spadla, na to tam jsou ty mantinely ze dřeva. Navíc na ní leží "těžké" mimčo a fakt se neboj, neklouže to

katenkas
1. dub 2016

Já mám tento stůl a na něm klasickou přebalovací podložku. A super 🙂 Za ty peníze super!

martiniquest
autor
1. dub 2016

@katenkas A jaky rozměr podložky mas? Tu klasickou 50x70cm?

katenkas
1. dub 2016

Ano,tu klasiku 50x70 cm, mám jí položenou natom. Sice občas sklouzne roh dolů (dolů myšleno do vnitřku pultu), ale opravdu jen vyjímečně.Ale rozhdně nic neklouže dolů na zem, naprosto bezpečné, výška je taky akorát. Jsme spokojená. Pro mě naprosto dostačující.

psya
18. kvě 2016

@katenkas
@martiniquest Můžu se zeptat, jakou konkrétní máte? Mám tu ikeáckou, ale mimčo nám trochu povyrostlo!! :D

katenkas
18. kvě 2016

@psya myslite jakou podlozku? My jsme kupovali nekde na netu, rozmer 50x70 cm