Jakou chůvičku a jakou dětskou kosmetiku doporučíte?

sandy2805
1. kvě 2016

Ahoj,prosim o radu. Jakou chuvicku byste mi doporucily? A jaka detska kosmetika se Vam pro miminko osvedcila? 😉

kika_21
1. kvě 2016

@sandy2805 Chůvičkám nerozumím, ale kosmetiku rozhodně žádnou-olivový olej z lékárny, na zadeček Rybilku a bude-li mít suchou kůži, tak existují koupele s olejem-rozhodně žádnou parfémovanou dětskou kosmetiku. Když byly děti pokakané nebo měly špinavé ručičky, používala jsem dětské mýdlo-dodnes i 2,5 letému myju mýdlem jen zadek, ručičky a chodidla.Omezeně používám i vlhčené ubrousky-nemám-li zrovna přístup k vodě-třeba venku.

gabi_k
1. kvě 2016

Ked uz Rybilku, tak radsej Rybilka Neo (bez parabenov). Ja mam overeny krem na opruzeniny od Biodermy. Drahsi ale vyborny. Aj Weleda je dobra ale ako prevencia proti opruzeninam. Na opruzeny zadecek Biodermu.

Na umyvanie telicka sampon on Klorane ale na uplne male mimi len cistu vodu. Po kupani namazat olejickom (weleda, bioderma) - voda je vsade chlorovana a velmi vysusuje pokozku.

Vhlcene obrusky pouzivame len v terene. Doma cista voda a mydlo.

Chuvicku mam Avent a som s nou spokojna. Jedine co by som vylepsila je, ze by som nabuduce kupila rovno videochuvicku.

olga_
2. kvě 2016

@sandy2805 Z kosmetiky mýdlo sebamed, které jsme dosud nevymydlili celé (syn 1,5 roku). Na zadeček nivea na opruzeniny. Syn ale opruzeniny nikdy neměl, nemazali jsme preventivně, jen když jsme byli třeba na cestách nebo se objevilo lehké zarudnutí. Opět jsme nespotřebovali ani jedno balení. Používali jsme látkové pleny. Teď máme do koupele dětský mandlový olej od Hádka a dáváme ho max jednou týdně. Na čistění zadečku voda, pouze výjimečně ubrousky, ale tam jsem se nedávno dozveděla o přírodní alternativě - je to sprej Medvídek (např. k dostání v Bráně k dětem). Takže v zásadě nula nula prd 😉.
Chůvičky máme poděděné nějaké předpotopní, tam neporadím.

kocour1
2. kvě 2016

Chůvičky jsem měla od Phillipse Aventu za drahý peníz a nakonec se mi vůbec neosvědčila...pořád jsem měla problémy se signálem. Nakonec používám aplikaci do mobilu a tabletu a jsem spokojená🙂...
Kosmetiku mám oblíbené - bepanthen na prdelku, na vlásky a tělo Hipp. Pokud je náhodou opruzenina, tak je dobré mít v zásobě koupený Imazol.

sandy2805
autor
2. kvě 2016

@kocour1 aplikace??? Tak to slysim poprve a jak se jmenuje?

gabi_k
2. kvě 2016

@sandy2805 mňa skor zaujima jak to funguje 🙂

janawei
3. kvě 2016

Chůvičku máme Philips Avent a jsme s ní spokojení. Se signálem jsme nikdy problém neměli. A co se kosmetiky týče, tak nám se osvědčilo toho používat co nejméně, a když už, tak kvalitní, přírodní kosmetiku od Weledy.