Zajímá mě, jaké značky oblečení máte rádi, které objednáváte na internetu.
Carters, oshkosh bgosh
Next, HM, George, Zara
next,hm,george,topolino,zara,
next, h&m, topolino, 😉
GAP, Benetton, Zara, next.................
jednoznačně Gap 😀 u nás tedy číslo jedna. Pak Benetton a na doma oblečky z H&M.
GAP,Benneton,Lonsdale,vyhovuje nám střih kalhot z H&M...
Souhlas.Co nám nikdy NESEDĚLO je Mothercare a First Needs (třeba body Mothercare mají krátký sed a ruce jak na chobotnice) 😀
GAP, Carters, oshkosh 😉
next, george
adidas,next, H&M, C&a
jednoznačně next a doplňky stephen joseph - na českém trhu skoro k nedostání :(
u nas jednoznacne GAP pak NEXT ....
next, carter´s, george
zamilovala jsem si Minoti 🙂
Lindex 😉
NEXT, výjimečně George, Mothercare.
Original marines bych ještě doplnila .
Carters, Lindex, Next, H&M, Zara
John Lewis, Next, Gab, H&M a spodni pradlo bodicka - maji snad nejlepsi v tescu - nejlepe drzi tvar. pokud chces hezky vypadajici obleceni - kvalita a aby vydrzelo - muzes i ceskou znacku Little angel - Dita vyrobni druzstvo invalidu - kupujeme odnich zatim jen softshellove bundicky a kalhoty - a kazdy nam je chvali (a jeste penize das pro dobrou vec)
nakupuju hlavně podle velikosti, barvy a typu oblečení, značky moc neřeším....
pokud nakupuju značku, tak je to HM, někdy CA.... jinak máme doma Wolf, nějaké Topolino a tak.... na nic dražšího nejsou peníze, holt dvě děti a jsou to holka a kluk takže po sobě nic moc zdědit nemůžou....
většinou když utratím víc, tak jedině za boty, ale i tam jen do určitého limitu 😉 děti z toho hrozně rychle vyrostou, až teď u staršího v 6 letech mám pocit, že má smysl poslední rok mu koupit něco lepšího, přece jen půjde do školy...
jinak jsou každý den ve školce a tam na zahrádce když je přijdu vyzvednout tak je kolikrát skoro ani nepoznám 😀 takže tam jim dávat něco lepšího nemá naprosto smysl.... lepší oblečení to je tak sem tam na návštěvu a i tam kolikrát chtějí pak na hřiště, tak není moc to kam unosit
Sanetta-u nás málo známá, ale ve světě patří mezi kvalitní špičky. Široká nabídka od bodíček po overaly, a to až do velikosti 176 cm
Next