Dobrý večer . Děvčata prosím , jaké siditko pořídit ? Nechci dávat vůbec dudlík, ale kdyby potřeba byla , tak který by byl nejlepší ? Děkuji
@bassetlady jeee to bych taky chtěla , ať jsem dudel ja😂 děkuji !
Budeš muset vyzkoušet, který bude mimčo chtít. My měli asi 4 značky, než jedna sedla. A to až v době, kdy malému rostl první zub. Do té doby byl bez dudlíku.
první syn měl hned od narození, druhý si vzal dudlíka "až" na 3-4 měsících - vůbec ho nechtěl a nepotřeboval . pak se to zlomilo když začali růst zuby- oba mají avent (první syn 4 roky a zuby má krásné) oba s kojením neměli problém
a teď když jsem neměla avent dala jsem mam a také dobrý - každému však vyhovuje něco jiného - ale když vím o dětech co dudlík nechtějí tak většinou zabere klasický latexový
Za mě Avent. Jiné mi kluci nevzali. Ani tu klasickou kytičku.
avent, mam, baby love to su take najrovnakejšie
Těžko radit 🙂 obě děti měly na začátku Mam Start - je fakt krásně malinkatý .... staršímu synovi to bylo jedno, měl jakýkoliv, dcera nechce víceméně žádný a když už tak občas ji propašuju NUK nebo ten MAM
@ondruchovat Pořiď jeden třešinkového tvaru a jeden anatomický, nejmenší velikost. Vyzkoušíš a uvidíš. Nemyslím, že značka je důležitá.
Skvěle ! Děkuji moc za reakce 🙂
@ondruchovat no já na tom nic úžasného neshledávám, ale mám jen jedny nervy, takže jsem malou ( 10 měsíců) ještě neutla, ale chystám se.
Kdyz nechces, tak zadny nekupuj (nevybavuju si situaci, kdy by ho dcerka potrebovala). Aledpon ho potom nebudes slozite odnaucovat.
@puhelin
ja jsem taky dudlik davat nechtela ale nastala situace,ze to jinak neslo.mala ten vecer rvala a rvala,uspavali jsme ji snad dve hodiny a nic.nakonec dostala dudlik a behem peti minut spala.
@ondruchovat volila bych ten rovny protoze ho muzes dat jakymkoliv smerem
Koupila jsem Difrax,vzal si ho hned.nikdy jsem nemenila.v 1 roce vzala a vše naprosto bez problemu
Taky jsme nechtěli dávat, ale po asi třech týdnech nás zachránil, koupila jsem NUK v DM a v pohodě jí sedl.
Ani jednu memu diteti nesedely takove ty rovne typu Mam nebo Avent. U vsech deti sedl nejlepe asymetricky Nuk nebo Babylove (ale tam je tenhle typ az od 5 mesicu tusim).
U nás u dětí vedl asymetrický nuk, ten si vzali hned
@zelenaesmolda Ja jsem uspavala a uklidnovala u kojeni, nic jineho na dceru stejne nezabralo. Manzel by to take nezvladl, uspavat zacal az kdyz jsem na noc uspavaci kojeni odbourala (uz me to v tehotenstvi dost vysilovalo).
@alcar tak moji male sedl Avent a jiny jsem ani nezkousela,ale ona je celkove bezproblemova a pusu otevre skoro na vsechno,jeji budouci manzel bude asi dost happy :D
Já se dudlu nijak nebránila, ale naše madam žádný nechtěla ( máme tedy sbírku všech tvarů a materiálů) až cca ve 3 měsících přišla babi s Curaproxem a ten se chytil. Ale má ho jen na usnutí v kočáru. Nejlepší dudel jsem já 😣