Řešíme jaké používat pleny.Jsem asi rozhodnutá pro látkové, ale těch je také spousta, tak máte prosím nějakou ověřenou značku?Díky
Jám měla Popolinky a teď jsem zkusila jednu Anavu ta mě tedy hodně nadchla.
Já to kombinuju. Doma je v látce a na spaní a na návštěvy má jednorázovku. Staršího jsem takhle plínovala dva roky 🙂 doporučuju vyhledat tady přímo látkařské diskuze, pokud jde o značky a rady a tipy.
projdi si diskuse, zvlášť na látkové jich najdeš spousty. Kolik je druhů, tolik najdeš doporučení, zkušeností a je jen na Tobě jaké zvolíš 🙂
Já mám Pop-in.
U nás to vyhrávají Anavy, ale jak už ti tu radí holky, zavítej do naší diskuze, tam je dost prostoru to probrat a najdeš určitě cenné rady 🙂.
když ono to není tak jednoduchý, nejlepší je nakombinovat víc typů. U nás na noc Anavy, přes den na doma všechno možné (klidně čtvercovky, i když lepší než klasické jsou bambusové), pro hlídače mám Bum Genius kapsovky a na ven a na cesty Itti Bitti.
U nás na den bambusové vv + svrchňáčky (20- 25ks - sednou všem, není to drahé, savost od miminka po batole, rychle suché), do šátku/delší procházky/na noc kalhotkovky (u nás Anavy, cca 8ks - savé, za den suché, můžeš měnit savost) a na návštěvy AIO/SIO (3ks, za nás Bum Genius kapsovka, Anavy easy)
Dobrý značka je i Bamboolik, ale my osobně už jsme je nestihli...
Mně se teda moc kombinování moc neosvědčilo - já jsem se v tom sice vyznala a bavilo mně to, ale přebaluje i MM a babička (a já nechci být jediná, kdo zvládne přebalovat) a ti to teda nechápali, že jedna plína vydrží 3 hodiny a druhá, co vypadá skoro stejně se za chvíli durch) nebo že se každé jinak zapíná... a docela je to obtěžovalo... Takže já bych volila nějaký jednotný systém, co sedne všem (vv, systém, co má bamboolik) a ty jen měníš savost (předchystáš správné vnitřky)
tak já za sebe doporučuji gagapleny a sweetmonkey... anavy mě moc nenadchly... a svrchnáčky také od sweetmonkey a do nich na šestinedělí klasické čtvercovky a pak bambusové vkládačky od sweetmonkey 🙂
Tak já jsem spíše pro jednorázové 🙂 Látkové jen vyjímečně .....Ale každému vyhovuje něco jiného 🙂