Ročnímu synovi chci pořídit capáčky,líbí se mi Capiky a Dadoos.
Též jsem tehdá vybírala mezi Capiki a Dadoos, nakonec jsme šli do Capiki, říkala jsem si, kdyby je nechtěla na noze, jako hodně dětí kolem.... Jsou super a fakt stačily, jestli si myslíš, že bude zima od podlahy, jdou do nich koupit vložky. Malá v nich začínala cupkat na doma a super, vydržely jí tak do 17 měsíců, při hraní nezavazí, nekroutí si nožky. Super.
Máme Capiki a za nás doporučujeme 🙂
Taky Capiki, už třetí velikost a jsou super.
Koupila jsem 2x nolen, pak jednou capiki a ty se nedaly kvalitou vůbec srovnat. Kůže popraskala, prodřela se, po jednom dítěti vypadají hůř, než nolen po 2. takže jsem se vrátila zpátky k nolen.
Pokud má vysoký nárt, tak rozhodně nedoporučuji capiky :( my je malému nedostali na nohu ani po vyměnění gumičky...doma má protiskluzové ponožky a na zimu pořizujeme capáčky STONZ (zítra by měli mít na stránkách naboso.cz nové skladem,já objednávám). Velmi doporučuji si přečíst tyto stránky, mám také ročního chlapečka.
Na doma jsme meli teple protiskluzove ponozky, capacky od Capiky ji porad padaly.Na ven jsme meli capacky od Pegresu, odchodila v nich prvni 4 mesice a ted uz budeme kupovat zimni 😉
My měli několikery Dadoos, asi je malé zas na zimu pořídím. Jsou super 🙂c
Malej měl přesně ty, co Ti v odkazu poslala m-aja, ty bordové. A byly fakt super a vydržely. Jinak teda já myslela, že capáčky jsou botky pro nechodící, to, co myslíš Ty, tomu jsem teda já říkala první botky.
My máme Nolen a maximální spokojenost pro všechny děti. 🙂
Já měla pro roční dcerku vybrané Nolen, ale nakonec jsem koupila Capiki. Jsem z nich zklamaná, dle velikosti menší mít nemůžeme, ale vůbec nesedí. Shrnuje se nám pata pod nohu, takže se bojím, aby z toho neměla puchýř. Na lezení asi postačí, ale na první krůčky a vstávání, alespoň pro nás, ne :( Takže vyzkouším ještě Noleny a doufám, že nezklamou.
z ceskych bezkonkurencne Nolen, jinak shooshoos a pediped...
Já nedám dopustit na capáčky zn. Pegres, konkrétně tyto - http://www.pegres.cz/cz/katalog/detska-obuv/cap..., - všechny naše holky je měly jako první botky a byly skvělé. 🙂