Zajímalo jaké kalhoty nosí v tomto počasí vaše čtyřměsíční miminka. Dáváte jim vesměs dupačky nebo polodupačky nebo už nějaké zateplené kalhoty? Od kolika st. tak zhruba nosí miminka zateplené kalhoty? Mám strach, aby mu jen v dupačkách nebyla venku zima. Přidám samozřejmě ponožky....
já dávala různě slabé/silné overaly a pod to příp. punčošky. Navrch různě tlusté deky 😀 Pak do mrazů kombinézu. Kalhoty jsem nepoužívala, přijde mi to pro ta mrňata hrozně nepohodlný
Já dávám punčošky, tepláčky, ponožky.
To je skvělá otázka, taky dávám jen polodupačky s capáčky, malá je v zavince a pod dekou, ale je fakt, že už to brzy bude málo. Maminky, podělte se se zkušenostmi! Děkuji.
Já dávám na ven rifličky a ponožky zatím. Je teple zabalená. Později přidám punčošky a buď ty rifle nebo takové teplejší tepláčky. Na opravdovou zimu mám kombinézky.
Dupačky nebo polodupačky a přes to třeba ještě tepláčky. Potom už bych klidně dala i punčocháče. A při větší zimě je pak vhodná u tak malého miminka kombinéza. Ať už slabší nebo opravdu teplá na větší zimu.