Ahoj,
na podzim začnema navštěvovat lesní školku a pořizujeme vybavení. Doporučíte mi nějaké botičky do přírody, neprokokavé, do terénu, ne moc těžké?
Díky
d.
Ahoj, já mám dobrou zkušenost s FARE celoroční trekové http://www.mb-detskaobuv.cz/mb-detskaobuv-cz/20..., nepromokavé, lze je nosit i při mírné zimě. I.
Já do školky kupuji Superfit goretex kotníkové, jsou úžasně lehoučké, nepromoknou, jsou prodyšné a téměř nezničitelné.
Moc doporučuji kotníkové goretexové Adidasky. Dají se koupit za dobré peníze v A3 sportu. Synovi je kupuju už třetí sezonu.
Koupila bych nějaké goretexové, v podstatě asi značka jedno, ale osobně beru vždy membránu goretexovou a ostatní nezkouším, pro mě je to jistota.
Preferuju pro děcko Superfitky nebo pohodlné mi přijdou Salomonky, ale to už je o zkušenostech.
rozhodně pevnou a prodyšnou,impregnaci musíš stejně obnovovat,takže doporučuju přikoupit,my máme do lesa kožené farmářky,ale ty budou jen na podzim a jaro,na zimu máme ecco a na běžné běhání adidasky,k tomu ještě plátěnky-na botky si potrpíme jako na hadříky takže máme povícero
ahoj.tak já jsem mým čtyřletým dvojčatům pořídila přímo do terénu,na hory i skály ted nové botky zn.KILLTEC.jsou to boty kvalitní,nepromokavé,ale prodyšné,zpevnující kotníky.jsem zatím spokojena a děti,zdá se,že taky 🙂 co vím,jsou i v béžové barvě,ale já jsem raději zvolila modrou.