Dobrý den, prosím podělte se se mnou o zkušenosti se zavinováním. Prvního syna jsem nezavinovala a pak mi upřednostňoval pravou stranu, takže jsem se rozhodla že zavinování je fajn, jenom nevím ještě do čeho.. Zvažuji pořídit polovysypanou péřovou zavinovačku, ale nejsem si úplně jistá. A co třeba zavinování do kokonu? Prosím prosím poraďte 🙂
Já dceru zavinovala tak ze plonu sem dala na trojuhelnik cípy jsem ji stahla ruce k telicku a pak sem ji dala do pevné šněrovací zavinky ( taková ta na tri mašle) a u druhátla to budu dělat uplně stejně protože se mi to osvědčilo co se týkalo spaní , usínání a celkově byla klidná 😉
My z malého dělali doma housenku, že jsme ho zamotali do deky, jak jsem to okoukala v nemocnici, a pak jsme pořídili zavinovačky swaddleme. Malý byl klidnější a krásně spal..
U obou dcer se osvědčila polovysypaná peřinka od Evy Kiedroňové. Dítě do ní krásně “zapadne”, a obě holky v ní krásně spaly.
Já bych s těmi zavinovačkami byla opatrnější, už kvůli kyčlím, prdům, a tak vůbec.
My jsme pouzivali na prcka latkove rychlozavinovacky, silne jako slabsi deka. Koupili jsme myslim 2 nebo 3. Vypada to jako ctverec a ma to suche zipy misto snurek. Oproti klasice se snurkama za mne super.
Swaddler od lodgeru. Syn má 4 měsíce a stále zavinuji. Spí mi 12hodin v noci a i přes den si dá dvacet. Uklidní ho to. Doporučuji
Já mám skvělou zkušenost s touto zavinovačkou:https://www.perovezavinovacky.cz/
Jen mě mrzí, že jsem ji neobjevila dřív. Miminko mi v ní spí od 2 měsíců 7 - 9 hodin v kuse. Ale pozor, není kojené. I přes den ji má rád, vždy když ho do ní dám, ví že jde spinkat a brzy usne😉
Dobrý den. Moje malá má teď 4. měsíce a tedy nezavinovali jsme. Nemá to ráda. Je teda pravda, že je taky "pravotočivá", ale snažíme se to napravovat a jde to. Možná bych zkusila jen zavinování třeba do pleny a stáhnout jen ruce, aby se dobře polohoval. Nebo ten kokon. Každopádně lepší, aby měl volně nožky.