holky jaký peřinky jsou lepší do postýlky 120x60. velikost 120x90 nebo větší 135x100 zas nechci aby to bylo malý ale zároven aby toho v postýlce nebylo moc myslim že třeba tej větší by se později využilo o něco dýl až povyroste naftovej magnát teda nejsem abych to kupovala v malej pak zas větší nebo moc řešim pár centákuů díky za radu 😉
je tak ted jsem z těch rozměrů docela jelen polštářky maj stejný myslim snad všude jen ty peřinky no to zas bude akce s výběrem ale díky za tip 😉
Mám tuhle peřinku:
http://quilt.inshop.cz/inshop/
Přikrývka Quiltsoft vzor: 505 a je super lehoučká. Navíc teď koukám na ty slevy, to se určo vyplatí
no peřinka je moc hezká to jsou medvídci na tom vyšitý a jakou teda máš velikost povlečení protože já chci objednávat s babymarket.cz maj supr ceny a maj bud 120x90 nebo 135x100 možná ještě jednu větší ale už neřešim
mám 130x90 jak jsem psala nahoře
ahojky-právě jsme to před týdnem taky řešily a paní prodavačka nás informovala,že polštářky jsou všechny stejný a peřinky se vyrábí akorát dva rozměry-120x90 a 130x100-my jsme se rozhodly pro ty menší z toho důvodu,že se vejdou i do většího povlečení,kdežto naopak ne
marcelkad: a jo no tak to budu muset pak někde stejně vyhledat musí sedět velikost povlečení i peřinky já to nějak pošéfuju
Ahoj, potřebuji poradit kvalitní peřinku do postýlky. Teď máme od firmy scarlett a nejsem s ní moc spokojená. Dokud se malá netočila tak to šlo, jenže už nespí jen na zádíčká, ale i na boku a v postýlce se otáčí. No a peřinka se prostě nepřizpůsobí a trčí. Prosím nemáte někdo zkušenosti s nějakou jinou firmou?
My máme klinmam,jsou dobrý,ale asi spíš teplejší....řešila jsem totiž to,že na jaře a na podzim máme doma v noci celkem zimu a tak jsem hledala něco lepšího,než jsme měli.Je to známá firma a dělají i pro dospělý,máme je všichni.Ta malá ale stojí 550kč
Jnak máme myslím 90x 135 nebo tak něco 😉
Já mám
na klasickou peřinku 130/90 a polštářek 40/60
- mantinel 180x30 cm
a je to úplně akorát, peřinka je zatím o něco větší, ale menší bych nebrala.
Vzala jsem to tady na mimibazaru
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10752785