Jak velkou vaničku pořídit?

makky225
13. bře 2022

Ahoj prosím o radu - jak velkou vaničku? Kupujete spíš těch 80 nebo 100cm? Máme jen sprchový kout, takže není možnost dát později do velké vany- ale zase si říkám, že půlroční prcek ve vaničce nebude chtít ležet Tak jestli 80cm stačí? Ať nekupuju zbytečně obrovskou 😄 díky moc

veroniquecz
13. bře 2022

Máme Ikea a bohaté stačila 👍

jjasmina
13. bře 2022

@makky225 no prvně bych změřila sprchac, nicméně ja se vanicky v jejím roce zbavovala, mela hysteraky ve sprchaci a před půl rokem jsem zase vanicku pořídila ❤️takže pokud se vam tam vleze 100cm, tak klidně

sirinfirst
13. bře 2022

My jsme vaničku vždy využívali hodně dlouho. Dětem se koupání líbilo, i v půl roce tam ležely buď na zádech nebos hračkami na bříšku a později cákačka v sedě. Takže bych vzala větší.

zelenaesmolda
13. bře 2022

@makky225
nam se do sprchace vanicka vubec nevlezla takze jsme meli jenom to latkove lehatko

krisstina93
13. bře 2022

Mám dvě, menší na miminko, protože to nekoupu ve sprchaci, ale vaničku napustim a odnesu do obýváku na stůl, abych si neoddelala záda :D a pak mám velkou, tu metrovou pro sedící děti, tu jim napustim už v tom sprchaci a nechám je si tam hrát, kolikrát se do ní nacpou dva nejedou :D mimochodem nejstarší dítě, které si tam občas vleze má 7 let 🤣

veroniquecz
13. bře 2022

@krisstina93 jj přesně, když byly holky miminka, tak jsem koupala zásadně na prebalovaku, žádné ohýbání 👍

janule0123
15. srp 2022

@makky225 máme teda jedno dite … ale za nás top shnuggle kyblik… už má pokračovací .. ve vanicce řvala jak tur.. kybliku spoko od první chvíle … jak vyrostla koupili jsme větší ..do sprchace ideal.,. A s celkem malem vody má kolem sebe dost vody

fouskovi
15. srp 2022

@makky225 pokud se vejde do sorchace určitě tu větší

krisstina93
Autor odpověď smazal
Zobraz