Ahoj prosím o radu - jak velkou vaničku? Kupujete spíš těch 80 nebo 100cm? Máme jen sprchový kout, takže není možnost dát později do velké vany- ale zase si říkám, že půlroční prcek ve vaničce nebude chtít ležet Tak jestli 80cm stačí? Ať nekupuju zbytečně obrovskou 😄 díky moc
My jsme vaničku vždy využívali hodně dlouho. Dětem se koupání líbilo, i v půl roce tam ležely buď na zádech nebos hračkami na bříšku a později cákačka v sedě. Takže bych vzala větší.
@makky225
nam se do sprchace vanicka vubec nevlezla takze jsme meli jenom to latkove lehatko
Mám dvě, menší na miminko, protože to nekoupu ve sprchaci, ale vaničku napustim a odnesu do obýváku na stůl, abych si neoddelala záda :D a pak mám velkou, tu metrovou pro sedící děti, tu jim napustim už v tom sprchaci a nechám je si tam hrát, kolikrát se do ní nacpou dva nejedou :D mimochodem nejstarší dítě, které si tam občas vleze má 7 let 🤣
@krisstina93 jj přesně, když byly holky miminka, tak jsem koupala zásadně na prebalovaku, žádné ohýbání 👍
@makky225 máme teda jedno dite … ale za nás top shnuggle kyblik… už má pokračovací .. ve vanicce řvala jak tur.. kybliku spoko od první chvíle … jak vyrostla koupili jsme větší ..do sprchace ideal.,. A s celkem malem vody má kolem sebe dost vody
Máme Ikea a bohaté stačila 👍