Ahojda,
je mi jasné, že to je dost individuální, ale začínám pomalu pokukovat po našich prvních kozačkách 😵 😵 😵
Jak velké ťapky měly vaše roční dítka?
Děkuji
22 v roce a teď nosí 27 ve dvou letech a 3 měsících....
My jsme měli v roce 19, teď v 18ti m sem koupila 22 a má v nich cca ten 1,5 cm místa. Koukám že to je opravdu hodně rozdílné, dcerka to měla podobné, v 18ti m nosila vel. 21 a teď skoro ve čtyřech letech má 25.
my měli v roce těch 20-21,na zimu měli 22,na letošní jaro léto jsem kupovala 23 a na zimu budou už 25 😅 nějak jim vyrostla za ten rok 😀 😀 jsou nám 2roky a 3 měsíce
my v roce 18
synovi sme kupovali prvni tenisky v roce-velikost 21 🙂
podobně jako Crca, dvojčátka v roce jeden 20 druhý 21, teď ve dvou letech oba č. 25
máme chlapečka a první velikost byla 18, za pár měsíců už sme koupili boty Ecco a to už byla 21, a sandálky na léto v obchodě zdravé obouváni a měl 20. Takže tím bych se neřídila, každý obchod má jiné velikosti, navíc první botičky sme měli se zvýšeným nártem, prostě nožičky baculky 😀 Takže v roce měl 18 velikost a teď je mu 16. měsíců a budem muset koupit zase větší vidím to na 22.
malá měla velikost 19 a 20
Začínal na 23 a teď má 26, keeny 29 😀
dcera měla první botky vel.18. zimní goretex Super fit. v jiném období by jí stačili menší...
Kupovala jsem první botičky asi tak před měsícem a už to byly myslím 20 či 21.. navíc jsem zkoušením na nožičku zjistila, že má malej pekelně širokej nárt a jen tak něco mu nesedne (prý po tatínkovi). Takže kupování bot bude opravdu zábava...
my mame ted 18 🙂
v roce 18, v roce a pul 22
17 - kupovali jsme v 10měs. a vydržely docela dlouho
21-22
Dcera 19, syn 21
20
20-21
první boty vel.18 ve 14m, ale rychle ty velikosti naskakují, doporučuju počkat a vyzkoušet 🙂
no my měli první botičky 18, ale to bylo v 10,5 měsíci kdy se sám rozběhl a málem přivodil tátovi infarkt 😀 teď v roce a skoro 3 měsících máme 21 sandálky a plné 20, ale budeme brzy měnit. už jsou nám skoro malé
18-19
22 holka
19 holcicka
syn měl v roce 20 - 21ky a dcera nemá ještě ani 10m a už teď by měla 20tky... 😕 určitě bych s koupí radši počkala 😉
20-21
Anička 17, Adámek 20
@lucy222 - holky měly 19 a 20 cm. Nejlepší je zajít do Deichmanna, mají tam měřák na nožičku dětí, budeš přesně vědět jakou velikost koupit. U zimních botiček bych si přidala o číslo větší, protože budeš dávat teplé punčocháčky a nožička trochu naroste 🙂 Ve dvou letech mají holky vel. 23 a 24.
velikost 20, měníme botičky co dva měsíce o velikost
Starší syn 18 a mladší 19
My jsme měli v roce klučičí velikost 23 ( to byly sandálky), dnes jsme kupovali botičky zase ( to už nám je rok a 4 měsíce) a velikost jsme kupovali také 23.