Syn jde v zari do skolky a ja nepoznam jednobarevne pyzamove kalhoty od lehkych teplaku. Je v nich nejaky objektivni rozdil? Nechci, aby se ve skolce zapsal, jako kuriozni pripad, co chodi cely den v pyzamu...
Vetsinu obleceni jsme dostali, tak ani nevim, co melo puvodne byt. A na modu proste nemam oko. Poradite nekdo? Pripadne, co nosi vasi triletaci ve skolce?
@malytlustyhroch nepoznáš, pokud nemají klasický pyzamovy vzorek. Já jsem koupila letní pyžamo u tamanu, kvůli lehkým teplakovym kratasum. Nosil je celé léto na hřiště
Pokud to nepoznate, tak se tim netrapte, dite za exota nebude, dcera ma za sebou tri roky ve skolce a ceka ji jeste jeden, zatim se ji povedlo dojit do skolky bez kalhotek, s trikem naruby, s kazdou ponozkou jinou atd. A to skoro vsem detem co jsem tak pozorovala navic pri prevlikani ve skolce je to obcas divocina a kdyz vyzvedava tatinek obcas ani nema svoje obleceni...no hlavne ze privede spravne dite ale uz se nam ve skolce stalo ze mu chteli vydat jine ditko 🙂, nastesti se oba branili ze k sobe nepatri tak to dopadlo dobre
Pozná se to těžko, ale přijde mi že pyžamo má užší gumu v pase a určitě pyžamo není dle mě zavazovaci v pase
To poznáte nebojte, pyžamo obvykle bývá pohodlnější, vzdušnější, ze slabší látky, s příjemnější podšívkou, nebo spíš se žádnou podšívkou, můžou mít oproti teplákům užší nebo placatější gumu, tepláky bývají na omak na rubu i líci jiné. Nebo si najděte na internetu pyžama a tepláky a přibližně zjistíte jak co vypadá. Nebo nám sem něco vyfoťte a my vám řeknem
Za me je to spis pyzamo, tepláky, co máme doma, mají v pase naplet, jako na koncích nohavic
@malytlustyhroch
já bych tyto kalhoty dala klidně na hraní jako leginky, lehké tepláčky... syn nosi takove teď v tomto počasí, kdyz je chladněji, běžně. 😅
A třeba ty teplacky z lidlu, me prijdou jako pyzamove kalhoty. Jsou taky tenké, my používáme tak i tak. Jako lehké kalhoty pres den a kdyz je v noci chladno, tak jako pyžamo k body... ja myslim ze to je uplne jedno. A ve skolce si myslím ze to nikdo taky rozlišovat nebude 🤷 hlavně, aby věděl, co ma na spaní a co na hraní a případně se do tech správných kalhot oblekl.
@malytlustyhroch
Tyto kalhoty taky maji v pase gumu, jako ty vaše modre. Nosime je jako lehke kalhoty v lete, a podobne davam i na spani, kdyz je chladněji.
Hele já zaboha nikde nemohla sehnat tenký tepláky pro malyho když už je teplo ale ne na kratasy a koupila jsem v Lidlu a Kik dívčí leginy. Proste černý a odstíny šedý a no stress 😄
@luckavolosyn a nemaji to moc obtazeny? Ja jsem jednou koupila divci cernou mikinu,ze je to jedno a mel to pres bricho uplne narvany.
@poah jsou mu 3,5 a nohy ma jak pavouk, takže mu přes lýtka i v pase plandaji a jsou volný
Tak pokud to nepoznas na prvni pohled,tak je to podle me ok a nepoznaji to ani ostatni. 😉 Ja jsem jednou i zamerne koupila pyzamo,aby mel ty kalhoty jako teplaky,je to tenke 100% bavlna,pohodlne. A sehnat fakt tenke teplaky je skoro nemozny. U nas ve skolce maji dost tep!o,takze v klasickych teplakach by se upekl. Co jsem videla,tak kluci nosi teplaky,nekteri jen puncochace, ja synum siju tenke jednoduche kalhoty. Na nejakou modu tam nikdo nehledi 😉