Ahoj Maminky, potřebuju radu, jak oblékat prcka, když je teď venku už 12 stupnů? V zimě jsme oblékali na domácí oblečení ještě svetřík a teplou kombinézu - v kočárku byl v dece a ve fusaku (Emitex - nepřišel mi moc teplý). Teď jsem oddělala jen tu deku, kombinézu a svetřík máme stále a nevím jestli je to tak dobré? Jak oblékáte čtyřměsíční mimi vy? Děkuji!
ja se vzdycky ridit zatylkem.ja ji ted davam bodycko mikinu a cepici a puncochace a teplacky a teple ponozky a jen do fusaku a v prubehu vyzkousim jestli se nepoti(zatylek.)
dneska mela body s dlouhym, puncochace, lehkou kombinezu a do kocaru s fusakem....
@kristiin ale řekne 😉 taky jsem se řídila zátylkem... i když měla třeba dcerka třeba studenější ručičky, důležité je tělíčko. To mi důrazně "vysvětlili" už v porodnici :-P ale každé dítko je jiné... pokud přesto, že má teplejší záda, spí v kočárku tak, jako vždycky, je to v pořádku. Kdyby se budil dřív nebo se nezvykle vrtěl, bude mu asi horko, zima, nebo se mu nezdá něco jiného. Aspoň tak bych to brala já.
Taky jsme to dnes řešili s kámoškou. Už davam na domácí oblečení jen kombinezu a fusak ale i tak byl dnes zpoceny! Hlavně když trajdame po obchodech.....ale nakupovat se musi
@kristiin Šáhni za krk a uvidíš, jaký má tepelný komfort. Jinak stejný počet vrstev, jako máš ty +1. I fusak, zavinka, deka nebo nánožník v kočáru je vrstva. Já bych asi dala bavlněný overal, na to buď další fleesový overal nebo teplejší kalhoty + chlupatou mikinu, kombinézu a čepici.
Tak aby mu to vyhovovalo... To musíte vyzkoušet. Naše malá je horkokrevná a oblékala jsem ji vždycky míň, než se zdálo ostatním vhodné. Ale když jsem přidala vrstvu, řvala jako tur...