Ahoj holky,
jak funguje monitor dechu,když je mimi zabalené v zavinovačce,dece přípradně i nějakou podložkou pod sebou. Funguje i přes několik vrstev ?
Díky 😉
Taky jsme meli na monitiru vic vrstev a madraci a taky ok
@hrosatko87 jee tak to je paráda
u nedonosenych deti se ale dava pod prosteradlo.
Snímá i když jsem malou položila do normálního polštáře. Taky jsem se bála, proto jsme koupili nižší matraci, ale řekla bych že i silnější by nebyl problém. Když měla malá pod 3kg, tak jsem podložku dala na matraci a malou do zavinovačky, teď je už podložka pod matraci a malá stále v zavinovačce. Nikdy neopustil monitor poplach. Ani když teď v postýlce cestuje.
My máme matraci docela tlustou, malá je v zavinovačce a nejlepší je to vyzkoušet - vyndat dítě z postýlky při zapnutém monitoru, za chvíli začně tikat a pak řvát alarm - pak je vše ok. Rychlý a účinný test.
@banditarich To je dobrý nápad, děkuji
@verunka_korunka děkuji 🙂 a jakou značku máte vyzkoušenou?
@annaluciapetrzel My jsme narozeni o měsíc dřív a dali jsme jej od začátku pod matraci 😉
@claircatherine My máme půjčeno z porodnice BabySense II.
Úplně normálně, nevadí to...stále snímá, je velmi citlivy
Funguje, kdyz jsou vsak slabsi baterky, muze to hazet falesne poplachy.
@claircatherine máme nanny od Jablotronu. Máme 2 desky a jeden přístroj a je to parádní. Musím mít malou porad na monitoru (narozená jako extrémně nedonošená). Takže jedna podložka je v postýlce a druhá v kolébce v obýváku.
@hrosatko87 takto to delali na obilnaku na nedonosencich a neminila jsem riskovat. dcera ale stejne nakonec mela monitor dechu na plenku kt za me je 100x lepsi nez deskovy. a mj. deskovy byl na houby ptze nespala v postylce 🙂
@annaluciapetrzel že existuje monitor přímo na plenku jsem se dozvěděla až tady na MK asi tak před měsícem. Patrik taky většínu noci spal se mnou v posteli a přes den na sedačce v obýváku a pořád jsem ho chodila kontrolovat 😀 Takže jsem monitor ani moc nepoužívala. Až teď....jenže mě tak dvakrát za týden v noci vzbudí, pač malý už cestuje po postýlce 😒
@hrosatko87 ja jsem byla uplne na prasky ptze dcera nechtela spat v postylce takze jsem si vyguglila ten monitor na plenku a dcera ho nosila porad a fakt dlouho... a ja byla klidnejsi
Holky a když pořídím ten klín pod hlavičku, pod matraci.. Bude taky monitor fungovat?
@claircatherine a neni lepsi zvednout jednu stranu postylky??
My měli monitor dechu, matraci, chránič matrace, prostěradlo, deku, zavinovačku a vše ok 🙂