Jak dlouho užívaly Vaše ratolesti lehátko - houpačku?

vali1
23. únor 2015

Jde mi o to, jestli je dobré koupit léhátko- houpačku do 18 kg nebo stačí do 9 kg.
díky za názor

frantiska85
23. únor 2015

Do 9 kg je hrozně brzy malé a taky se prohýbá až k zemi, zvlášť když je starší. Lepší je do 18 kg.

mysonek
23. únor 2015

@vali1 my měli jen do 9kg a stačilo. Stejně je lepší když je dítě na zemi, než když je v lehátku. Navíc pak už se v tom hrozně houpala a jednou se mi tam i otočila na břicho. A to byla připoutaná.

leniczka23
23. únor 2015

@vali1 Malej v něm byl začal lézt,pak už zjistil,že se může hýbat a na lehátku dělal blbosti..Takže do nějakého 9 měsíce..Měli jsme do 18kg a koupila rozhodně to..do těch 9 kg jsou ty lehátka taková fórová,tenké tyčky..my měli tohle a mega spokojenost..pak jsem ho ještě za tisíc prodala.. http://www.prodeti.cz/kategorie/detsky-pokoj/le...

betelgeuzz
23. únor 2015

my měli do 18, holky to pak používaly jako židličku, rády se v tom houpaly. starší v tom sedávala ještě ve 3 letech 🙂

vali1
autor
23. únor 2015

@frantiska85
@mysonek
@leniczka23
@betelgeuzz

děkuji za názor všem, zvlášť leniczka, možná si koupím, to co máte vy, neb si píšu na bazárku s paní, co má stejnou firmu do 9 kg za 1500 Kč, ale je to el. houpačka.
A i z okolí maminek, nevíte o kolik víc fajn je léhátko než el. houpačka? nad mi rozumíte, jsem dnes přespaná a zmatená 🙂

leniczka23
23. únor 2015

@vali1 Tohle co jsme měli šlo taky houpat,ty spodní tyč je do obloučku a je tam takový ,,stojánek nožička" a ta když se hodí na stranu tak se houpe a když se narovná lehátko stojí rovně..Ale to co máš na mysli ty je klasická houpačka sem a tam..Kamarádka měla tu houpačku a na konec stejně koupili klasické,já jsem taky pro klascké lehátko,pak jsem v tom i krmila,vařil v tom se mnou 😀 a hlavně na tom lehátku mohl i řádit když byl větší,na té houpačce to nepůjde..A taky moje dítě mělo 9 kilo na 6.měsících,takže to by jsme to moc neužili..🙂

vali1
autor
23. únor 2015

@leniczka23
jo,jo, to už jsem se rozmyslela, že půjdu do 18 kg. Vzhledem k tomu, že znám rodinné geny manžela (váha mimin při porodu okolo 5kg) 😀 Nevím, nad čím jsem přemýšlela. Asi jsem si myslela, že mi někdo napíše, že tam už větší dítě než kojenec nechce sedět, ale jasně je to individuální. Tak ještě jednou díky za pomoc... 🙂

leniczka23
23. únor 2015

@vali1 No..tak to máš jasný..u nás právě taky obří geny..MAXIM měl 4kg a 54cm..🙂 přeju krásný zbytek těhu a rychlý porod..

vali1
autor
23. únor 2015

Díky, rychlý porod? manžel měl 4,60 Kg, švára 4,80, jestli je něco pravdy na těch genech, tak spoléhám na to, že máme potvrzenou holčičku a ty nad čtyři kg nebývají... 😀 hezký den Ps. Máš krásného syna 😉

vali1
autor
23. únor 2015

@leniczka23 pro tebe

leniczka23
23. únor 2015

@vali1 Můj brácha 5kg 55cm,já 4kg 55cm..😀 To dáš..Maxim i se 4 kily na dvě zatlačení venku..poranění téměř nula..Všchno jde..Děkuji je to můj slaďouš.. 😉

vali1
autor
23. únor 2015

@leniczka23 Děkuji za srdíčko, s tím dvakrát zatlačením 😀 se ti s dovolením ozvu ještě před porodem, třeba budeš mít zase dobrou radu 🙂 zatím se měj hezky