Ahoj. Jak dlouho jste prosím používaly peřinku této velikosti? Našla jsem nááádherné povlečení, tak jestli ještě pořizovat 🙂 Děkuji 🙂
dlouho, kluci ho mají ještě teď, ale už dostanou veliký. A malý povlečení budou muset mít ještě do školky 😉
do do 2, 5 let 😉 teď ji má v cestovní postýlce u babičky, kde ještě nespí ve velké posteli. doma už ano a má klasické velké povlečení.
Spali v nich ještě i když byli na velké posteli,tak do 2,5 let,pak na zimu jsem jim už dala normální velké peřiny 😉
nikdy 😀
spal ve spacim pytli,potom presel na vetsi postel s vetsi dekou 😉
Asi do 2 let a to už byla ve velké posteli, teď ji má u nás v ložnici, jelikož se v noci k nám stěhuje a nekrademe si deku navzájem a to jí bude 5let.
do roka a dvou měsíců, pak dostal velkou postel a velké ložní...mají mnohem hezčí výběr🙂))))
malá ji má taky pořád u babiček, u nás má velkou od roka.... 😉 😉
Doma ma velkou postel od asi 14 mesicu a asi od 20 mesicu uz jen velkou perinu (i kdyz vetsinu noci nema zadnou), u babicek ma malou postel porada malou perinku i kdyz vetsinu noci je take odkopana🙂.
Tak prcek spal v postýlce docela dlouho. Téměř do třech let 🙂 , takže do té doby měl malou peřinku 🙂
my vůbec, prcek nesnese žádnou deku, takže od malička má 2 teplé overaly a spí bez peřinky.....obecně dokud spí v malé postýlce, tak malou peřinku, do velké velkou peřinku (dcera spala v postýlce do 2 let)
My ještě máme a počítám, že velkou teplou peřinu koupíme na podzim, než bude mít tři roky, v létě stejně bude spát pořád odkopaná 🙂
My budeme asi za exoty, ale Martí spí v postýlce do teď (3 roky a 2 měsíce) a malou peřinku má taky do teď, ale ona ji prakticky nepotřebuje, pořád spí odkopaná.
Malá asi do roka nesnesla vůbec žádnou peřinku, ale pak se to nějak srovnalo a spí jedině pod peřinou. Pořád máme tu malou, protože ještě spí v malé postýlce. Ale chceme jí tak za měsíc pořídit velkou postel a k tomu velké peřiny.
Nemáme vůbec - jen u babičky, jako mimi spala v pytli a teď se nejradši zachumlá do velkého natahovacího prostěradla 🙂 - neodkope se z toho tolik a je to aspoň lehoučká vrstva navíc. V nejbližší době chcem přejít na větší postel, kde bude mít už normální velikost deky
az poridime velkou postel tak bude i vetsi perinka.... coz bude asi do leta protoze to se narodi mimi a bude potrebovat postylku i s perinkou 🙂
my ji používáme zatím stále - malý měří na délku 100 cm, takže asi do tří let nám vydrží - rezerva 20 cm by měla stačit. U dospěláckých peřin je to podobné - měří na délku 200 cm a když já mám 170 cm - taky mi to stačí 🙂
Do cca 2,5 let, ale to už byl ve velké posteli. A jelikož je to hraboš a v posteli se dost převrací apod., tak jsme mu pak pořídili velikou a malou přenechal sestřičce.
my jí máme stále a to mu budou 3, ale na podzim koupíme už velkou
nikdy. Malej spal v pytli a pak pod velkou perinou, strasne se točí a odkopává, takže čím větší peřina, tím menší riziko že bude spát jen v pyžamu 😀
Nikdy, malá má 2 a čtvrt roku, ale nesnese na sobě ani lehkou deku, natož peřinu, takže spí jen v teplém pyžamku a v ponožkách🙂
dokud byla dcera v postýlce. Takže od narození do 15m. Přikrývala jsem jí tím od prvního dne, máme v noci chladno v ložnici. U babičky jí mám ještě pořád, tam spí v cestovní postýlce.