Ahoj holky, poohlížím se po kočárkách a další výbavě a náhodou jsem narazila na komplet na koupání a přebalování - Inglesina SPA ( http://inglesina.cz/kolekce-inglesina-2018-non-... ), hledala jsem zde zkušenosti, ale nikde jsem takovou diskuzi nenašla.. Pokud byste měla některá zkušenost/info, ráda si to poslechnu 🙂
Předem díky!
Představ si v tom tak 8.m dítě. To je pořád miminko, ale už je pěkný macík a navíc sebou pěkně šije a otáčí se. Vanička mu bude malá a z přebalováku ti spadne.
Já to vidím na synovci, měli jsme po nich podědit vaničku (mají větší s konstrukcí na vanu a integrovaným lehatkem) a švagrová už hlásila, že do sedačky ve velké vaně ho nedostane, chce si lebedit a když ho přebaluje, má co dělat i na klasické velké přebalovací skříňce.
Pokud bojuješ s prostorem pro přebalovák, tak to jde i na posteli a do přenosného košíku si dej vše potřebné a vaničku na koupání můžeš postavit i na kuchyňský stůl...
Takove veci jsou super ...mela jsem neco pofobneho ale koupila jsem na bazarku ...takze za malo koupila a ve 3m prodala 🙂
Koupani bylo super a hl vypousteni hadickou do vany .... Prebalovat jsem na tom moc neprebalovala ...ale za plnou cenu nebo nove se to nevyplati vubec 🙂
Jinak samotny prebalovak jsem mela na pracce a po koupani jsem ho tam prebalovala...jinak ne ...
Ono zalezi ...tady deti i stare prebaluji na prebalovaku ptz deti jsou od mala zvykle ze se tam prebaluji a ze se musi lezet klidne 🙂
@veronicka89 díky za reakci.. tchýně nakonec koupila normální vanicku, takže mi to rozhodla :D teď k ní budu ještě shánět stojan :D
Prebalovak jako takový mám v dětském pokoji, tak to se musí domyslet jestli pak budem tahat vanicku do pokoje nebo přenášet dítě po koupání..
Tohle bych nevyužila. Za mě je to ohavná zbytečnost. Vanička je mělká a k ničemu, jako přebalovák ok, ale je to hnusný a k ničemu jinýmu to nepoužiješ.