Ahoj maminky 🙂 Prosím o radu. Budete někdo pořizovat takového toho šumícího plyšáčka pro miminko s bílým šumem na uklidnění? Našla jsem mnoho různých verzí... Ty známější jsou šíleně předražené, viz MyHummy, Whisbear... A nebo jestli jste někdo nekupoval něco levnějšího... 🙂 Jako třeba Zazu zvířátko, Cloud b ovečka či sovička... 🙂 Znáte někdo, nebo máte zkušenost? Děkuji 🙂
Nemeli jsme slona od Fisher price . Stoji asi 600,- ale musím říct ze pro nas to byla nejlépsi investice . Díky tomu mala spinkala jak andilek .
Meli jsme slona 🙂
Taky bych klidně koupila z bazárku, ale nejsou asi moc k sehnání 🙂 četla jsem samé dobré recenze, takže asi nejspíš také nějakého koupím 🙂 jen tedy ještě nevím, kterého 🙂 Jen tedy doufám, že i náš malý bude pak spokojený a nebudou to vyhozené peníze 🙂 😀
Ja si uplne vystacila s mobilem a bilym sumem (s sumem fenu) z "uspavace" z mobilu prez net. Musim rict, ue ten sum byl fakt super! Snazila jsem se ho poustet jen kdyz jsem byla zbavena, lae fungoval skvele. Jinak podle me urcite bazar bude OK.
Když mě se zrovna moc nelíbí dávat mimču k postýlce telefon,., :-/ ...Z bazárku bych klidně koupila, ale nikde ho nikdo nenabízí :-/ Takže asi zvolím nějakou levnější variantu např. Pejsek DEX 🙂
Já přemýšlím o Zazu pejskovi, kde je i tlukot a uklidňující melodie, ale zrovna na tenhle výrobek jsem nenašla moc recenze.
Levneji jde objednat ebay.de. I s postovnym vyjde urcite levneji
Máme medvidka fischer price,ma bily sum,tlukot srdce,zvuky z briska,ukolebavky.. Jsme spoko, mala taky 🙂
Já právě koupila medvídka HyHummy na jednom bazárku úplně náhodou, paní ho vystavila den před tím, než jsem na něj narazila, byla to náhoda. Také nechci dávat miminku k uchu telefon, nějak mi to nejde pocitově. My ani v ložnici a pokojíčcích nemáme žádné el. přístroje.😉
Můžu se zeptat - když máme chůvičku, tak ten zvuk se přenese i k nám, že jo? Nebo jak ste tohle řešily? Děkuji.
@irisv Ano, to je smysl chůviček, máte 2 stanice, jedna je pro miminko a druhou si berete sebou kam potřebujete - na zahradu, do jiného patra a tak. Při koupi si hlavně pohlídej dosah, aby byl dostatečný. Já mám chůvičky i s kontrolkou. Nejen, že mimčo slyším, ale zároveň se mi i rozbliká světýlko.
@winter Ano, já vím 😀 taky malou slyším a blikají mi kontrolky podle intenzity jejího řevu. Ale tou otázkou sem myslela, že když jí dám hračku s bílým šumem na uspání, a pustím třeba šum sušičky, tak to v té chůvičce uslyším taky...a jestli i přesto pak malou uslyším a taky jak ste řešily, že i vy tím pádem budete usínat u sušičky. 😉
Zkušenosti zatím nemám, ale koupila jsem na bazárku MyHummy, toho nejlevnějšího, i tak stál dost... Myslím, že pokud bude na mimi fungovat, postačí nám i tato "levnější" verze.