Hračka s bílým šumem

beduna1
4. dub 2017

Ahoj maminky 🙂 Prosím o radu. Budete někdo pořizovat takového toho šumícího plyšáčka pro miminko s bílým šumem na uklidnění? Našla jsem mnoho různých verzí... Ty známější jsou šíleně předražené, viz MyHummy, Whisbear... A nebo jestli jste někdo nekupoval něco levnějšího... 🙂 Jako třeba Zazu zvířátko, Cloud b ovečka či sovička... 🙂 Znáte někdo, nebo máte zkušenost? Děkuji 🙂

winter
4. dub 2017

Zkušenosti zatím nemám, ale koupila jsem na bazárku MyHummy, toho nejlevnějšího, i tak stál dost... Myslím, že pokud bude na mimi fungovat, postačí nám i tato "levnější" verze.

gnozka
4. dub 2017

Nemeli jsme slona od Fisher price . Stoji asi 600,- ale musím říct ze pro nas to byla nejlépsi investice . Díky tomu mala spinkala jak andilek .

gnozka
4. dub 2017

Meli jsme slona 🙂

beduna1
autor
4. dub 2017

Taky bych klidně koupila z bazárku, ale nejsou asi moc k sehnání 🙂 četla jsem samé dobré recenze, takže asi nejspíš také nějakého koupím 🙂 jen tedy ještě nevím, kterého 🙂 Jen tedy doufám, že i náš malý bude pak spokojený a nebudou to vyhozené peníze 🙂 😀

leki
4. dub 2017

Ja si uplne vystacila s mobilem a bilym sumem (s sumem fenu) z "uspavace" z mobilu prez net. Musim rict, ue ten sum byl fakt super! Snazila jsem se ho poustet jen kdyz jsem byla zbavena, lae fungoval skvele. Jinak podle me urcite bazar bude OK.

beduna1
autor
5. dub 2017

Když mě se zrovna moc nelíbí dávat mimču k postýlce telefon,., :-/ ...Z bazárku bych klidně koupila, ale nikde ho nikdo nenabízí :-/ Takže asi zvolím nějakou levnější variantu např. Pejsek DEX 🙂

sssarulka
5. dub 2017

Já přemýšlím o Zazu pejskovi, kde je i tlukot a uklidňující melodie, ale zrovna na tenhle výrobek jsem nenašla moc recenze.

fyii
5. dub 2017

Levneji jde objednat ebay.de. I s postovnym vyjde urcite levneji

nellie87
5. dub 2017

Máme medvidka fischer price,ma bily sum,tlukot srdce,zvuky z briska,ukolebavky.. Jsme spoko, mala taky 🙂

winter
6. dub 2017

Já právě koupila medvídka HyHummy na jednom bazárku úplně náhodou, paní ho vystavila den před tím, než jsem na něj narazila, byla to náhoda. Také nechci dávat miminku k uchu telefon, nějak mi to nejde pocitově. My ani v ložnici a pokojíčcích nemáme žádné el. přístroje.😉

beduna1
autor
6. dub 2017

@sssarulka Zazu pejsek se mi prave taky libi 🙂 ale recenze nikde zadne 😕 tak se bojim, abych nechtela usetrit a pak toho nelitovala 😉

beduna1
autor
6. dub 2017

@fyii na ebay lze sehnat? 🙂 ja mam zkusenosti jen s aliexpress a tam jsem nic takoveho nenasla 😔

beduna1
autor
6. dub 2017

@nellie87 na toho medvidka mrknu 😉

beduna1
autor
6. dub 2017

@winter to je super nahoda 😉 zavidim 😀 jinak opravdu nikde nejsou... 😔

sssarulka
6. dub 2017

@beduna1 mně se na něm líbí i ten tlukot srdce, že je to na to miminko zvyklý z bříška. Ale neznám nikoho, kdo by tenhle výrobek měl, tak se toho trochu bojím 😀

beduna1
autor
6. dub 2017

@sssarulka Mně se ten tlukot srdce právě také moc líbí 🙂 a že má senzor pláče 🙂 a cena už není tak obrovská 😝 koukala jsem na videa na youtube a zdál se mi moc hezký. Jen si říkám, že je možná docela velký 😉 ale asi to budu muset risknout a uvidíme 😀

irisv
6. kvě 2017

Můžu se zeptat - když máme chůvičku, tak ten zvuk se přenese i k nám, že jo? Nebo jak ste tohle řešily? Děkuji.

winter
7. kvě 2017

@irisv Ano, to je smysl chůviček, máte 2 stanice, jedna je pro miminko a druhou si berete sebou kam potřebujete - na zahradu, do jiného patra a tak. Při koupi si hlavně pohlídej dosah, aby byl dostatečný. Já mám chůvičky i s kontrolkou. Nejen, že mimčo slyším, ale zároveň se mi i rozbliká světýlko.

irisv
7. kvě 2017

@winter Ano, já vím 😀 taky malou slyším a blikají mi kontrolky podle intenzity jejího řevu. Ale tou otázkou sem myslela, že když jí dám hračku s bílým šumem na uspání, a pustím třeba šum sušičky, tak to v té chůvičce uslyším taky...a jestli i přesto pak malou uslyším a taky jak ste řešily, že i vy tím pádem budete usínat u sušičky. 😉