Máte nekdo zkušenosti s houpacíma lehátkama? Jaké byste doporučili?
@michaela1990xx ahoj, mám vibrující, houpací (ne samohoupací) a malá to úplně miluje, ale to až když byla trochu starší a zjistila, jak to rozhoupat ...jinak jako miminko v něm moc nebyla, to bylo prakticky k ničemu a využití začalo mít až kolem jejího 3. měsíce 😉
Ségra mi doporučovala viz odkaz,že s ním byla hrozně spokojená
https://www.mall.cz/detska-lehatka-sedatka/baby...
Měli jsme houpačku 3v1 od Fisher Price, poděděnou po švagrové, jejíž obě děti ji prý využily maximálně. Nám doma jen překážela, dcera v tom být nechtěla, dávala jsem ji tam jen když jsem musela na WC, nebo jsem potřebovala volné ruce a to na mě házela vražedné pohledy (fakt to uměla). Nikdy jí to nijak neuklidnilo, spíš tu chvíli v tom teda milostivě přetrpěla.
(Foto půjčené z netu)
@michaela1990xx My máme úplně obyčejné, ale vibrace nepoustim
My máme KInderkraft Unimo 5v1 a je dobré, ale myslím, že na tu chviličku, co tam ček dítě dává, je to stejně šumafuk a všecko poslouží stejně dobře.
Mne to prislo super hlavne na krmeni, nez se naucila sedet, coz bylo az nekdy v roce.
My jsme měli s druhou dcerou Tiny love 3v1 a bylo super. Měli jsme ho hlavně místo kolébky přes den. Je nízké, takže starší dcera mohla chodit za sestřičkou okukovat a houpat. Má asi 3 nebo čtyři polohy z úplného lehu až do sedu. To jsme využili hlavně na krmení. Jeden typ má i stříšku, což jsem v létě na terase hodně ocenila. Vibruje (nepoužívali jsme) a má hrací a svítící “kolotoč”, který se ale bohužel neotáčí. Bylo vážně super! Cena je celkem vysoká, ale dá se sehnat bazarové a rozhodně za tu cenu stojí.
My měli půjčené, používali jsme jen na krmení od 5m než si syn sedl. Jinak tam být ani nechtěl. To samé by šlo i ve vajíčku. ;) Takže za mne celkem zbytečnost. ;) Možná bych koupila až podle toho jestli miminko bude chovací, houpací, ležící...
Mne stacilo uplne jednoduche, nehoupave, nehrajici, nevibrujici. Deti v nem byly jen kdyz jsem potrebovala skocit do sprchy, aby v koupelne nemusely lezet na studene podlaze. A nekdy i kdyz jsem varila neco, pri cem nemohly byt v satku. Jine vyuziti nemelo. Ani se nedoporucuje, aby v nem deti travily delsi cas, nebo v nem spaly.