Maminky, prosím vás, kdo má zkušenost s dětskými holínkami z Tchibo? Jak byli prcci spokojeni? Koukám po prvních holinách na jaro, ale zatím všechny, co jsem měla v ruce (Lidl, FF, Kik) mi přišly strašně těžké a nepoddajné. Máte, prosím, stovnání s Tchibem? Nebo tip na nějaké jiné? Děkuji
Děkuji 🙂 Ještě dodám, že boty mají být pro dvouletého chodce, který venku drandí na motorce, takže v botách bude dlouho. Kotníkové botky by současné bláto a louže dlouho nevydržely, tak hledám pohodlné holiny 🙂
My taky meli cely lonsky rok z tchiba. Podrazka nebyla uplne tvrda, sla celkem ohybat. Byli jsme s nimi spokojeni, ale ke konci uz se guma prodrela a na druhe dite je tedy nemohu nechat, takze jsem je vyhodila. Jinak videla jsem jeste v hm s uplne mekkou ohebnou podrazkou, ale jen kotnickove ☹ mozna mají i jine, nevim, chce to jit se podivat.
A tedkom od zimy mame nove holinky demar i s vlozkou z ovci vlny která je odnímatelná a tudiz jsou celoroční. S těmi jsem ještě více spokojena nez s temi z tchiba.
Ty z Tchiba mi taky přijdou těžké. Plus synovi se u nich proděravěla podrážka (možná z odrážedla), každopádně to se nám nikdy jindy nestalo. Mně se osvědčilo vybírat holinky po dětských sekáčích - většinou jsou málo nošené a našla jsem i takové štíhlejší a lehčí typy, byť netuším, co to bylo za značky.
https://www.botydetem.cz/katalog/holinky/detske...
My teda mame ted tyto a zatim velika spokojenost. A je fakt, ze oproti tchibu jsou tyto uplne lehoucke 🙂
@lucy_89 ....dobrý den, pravě také řeším možný nákup holinek z Tchiba, ale nikde jsem nezjistila (dokonce ani na jejich zákaznické lince), zda je vyjímatelna i ta plyšová podsivka.... Jde mi o to, abych na léto nekupovala jiné, protože ty vyteplene by pochopitelně deti nosit nemohly. Mohla byste mi prosím poradit? Lze ji vyndat či ne? Dekuji předem
@lida82 Koukala jsem na web Tchibo a myslela bych, že nejlíp se to pozná podle popisu výrobku.
Pokud je u holinek uvedeno "S hřejivou plyšovou podšívkou", je to ta podzimní zateplená verze, na fotech jsou vidět spodní vyndavací vložky s chloupkem.
Pokud toto v popisu výrobku není a vyfocená vkládací vložka je bez chlupů, mělo by jít o klasickou nezateplenou verzi.
Dekuji moc za info a za rady 😉 tak na té zákaznické lince opravdu neví.... Volala jsem podruhé. Akorát u těch nevyteplenych holinek je to jasné... Do 7 dnu by mi měla přijít odpověď z centrály Tchibo z Německa, tak uvidíme. Ale myslím, ze to je, jak píšete. Dolní vlozka vyndavaci, plyšová podsivka ne. Pokud se nepleteme, tak je to skoda, budem muset vybrat jiné.
@lida82 no ta plysova podsivka vyndat nejde. My meli ty vyteplene, jdou vyndat ty vlozky jak jsem psala. Ale ten vnitrek co je okolo holeně tak vyndat nejde . Ale ja je pouzivala i v lete, jako vyjmecne jak bylo fakt mokro no, ale bylo to takové blbe.. ted mame ty demar a tam jde cely teply vnitřek vytahnout a jsou celkově takove sirsi, lip se obouvaji.
Ano je to jak píší holky, dolní vložka je vyndávání, plyšová ne. Mají vždy kolekci na podzim ty jsou zateplené a na jaro nezateplené. My jsme s nimi spokojené. Teď na jaře jsem koupila druhé, menší budu schovávat, nepopraskaly. Úplně první holínky měla dcera z Deichmannu a ty teda popraskaly
My byly s Tchibo spokojeni. Jeste vyhoda, ze dodavaji s 2 velikosti... Uplne mali prcci je nasadi spis jen parkrat a to urcite vydrzi;)))