Ahojte, máte někdo zkušenost s Hojdavakem? http://www.hojdavak.cz/ . Abych teď malou uspala, skáču na míči jak pako a na tohle jsem četla samou chválu. Děkuju moc za tipy a rady, pa ;)
Měli jsme dva Hojdavaky pro dvojčata, geniální vynález, uspat obě děti najednou v jednom člověku bylo k nezaplacení. Měli jsme na obou houpacích lankách připevněná madla, manžel houpal nohou a u toho v klidu pracoval na notebooku. Jinak Hojdavak má velmi jemnou pružinu, houpe hladce i lehká miminka. Fajn je také matrace s pohankovými lusky. Protože syn má i v roce a půl problémy se spaním, navíc ho dost trápí zuby, pořídili jsme větši batolecí hacku od Tiki Mechulka. Dcera se “odhojdavakovala” sama v půl roce a od té doby se v něm uspat nechala jen asi dvakrát.
Moje mala v tom nechtela byt. Rvala pokazde, kdyz jsem ji tam polozila. Asi nejaka vyjimka, jak koukam.
Mně se to moc líbí, ale malý (10 týdnů) v tom zatím nechce moc byt.
Naše uspavani také probíhalo na míči a ani hojdavak nepomohl... skakali jsme 10 měsíců 😄
Hojdavak je naprosto úžasná věc, jedna z nejlepších investic, do puntíku bych napsala to samé co
@margalo Neumím si představit skákat na míči nebo nosit na rukách a uspávat...v hojdavaku je uspání otázka pár minut a když je ještě hojdavak "správně" umístěn, člověk u toho houpání může dělat další věci úplně v pohodě...Dáváme tam dcerku od narození, ale je fakt, že když jsme tak zkoušeli dát 2 různá dítka starší o pár měsíců než dcera, tak v tom nechtěli být, ale spíš byli vykulený, co to je, nebyli na to zvyklý jako naše malá.
Neplánujete nekdo prodávat?
Za nás hrůza. Malá v tom vždycky řvala.
@gembula Hojdavak mám doma od narození malé a musím říci, že za nás opravdu dobrá investice. Rozhodně nelituji peněz. Krásně jsem ji v tom uspala a dávám jí tam spinkat do těď (5.5měsíce) Alespoň jsem jí nemusela pořád tahat a nosit na rukou. Skobu jsme si umístili nad gauč, takže si sednu, lehnu a houpu a můžu si číst nebo koukat na filmy...další skobu jsme si dali nad postel, což taky doporučuju...Kdyby vás něco zajímalo, klidně napište