Hojdavak. Máte zkušenost?

fresshinka
17. led 2023

Prosím máte někdo zkušenost s hojdavakem? A s upevněním na stojan ne do stropu? Chtějí v tom miminka být? Do kdy to vyuziju? Dekuju 😊

jane46
17. led 2023

Meli jsme hojdavak na obe deti a za nas TOP investice. Museli jsme si tedy poridit stojan, ale pak jsme ho snadno prodali. U nas to do stropu neslo. Kupovali jsme i tu vetsi velikost. Starsi v nem spal po o do 2,5. Urcite doporucuji.

lauriak
17. led 2023

My sme mali a decka mi v tom prveho pol roka spali casto. Potom uz vymyslali tak som sa bala aby z toho nevypadli. Predala som o par stoviek lacnejsie ako som kupila ☺️

fresshinka
autor
17. led 2023

@jane46 a to je asi hodně náročné na místo ten stojan co sem pochopila

fresshinka
autor
17. led 2023

@lauriak no malej ma 5m tak se bojim hjestli bych to ještě využila.. ted nám přestal v noci spat, je jen na ruce jak se položí tak rve.. doufala sem ze tohle by nám pomohlo

lauriak
17. led 2023

@fresshinka tak to neviem ci je na nocne spanie. My sme to vyuzivali len cez den.

vendes
17. led 2023

Máme hačku od Tiki-Mechulka a holky v tom spokojeně spaly/spí přes den tak do 2 let. Máme ji ale navrtanou do stropu, do panelu.

jane46
17. led 2023

@fresshinka No urcite. Nam ho delal ten Tiki-Mechulka, jak pise @vendes.
Starsi v nem spal jen pres den, ale mladsi mela prvni mesice otoceny den a noc a Hojdavak me v noci zachranil pred silenstvim 😆
A i ja jsem je pak prodala za skoro plnou cenu.

barunkiss
18. led 2023

Využívali jsme od narození starší dcery až do 10ti měsíců. Měli jsme zavěšeno mezi dveřmi no rozpěře, kterou prodávají na oficiálních stránkách (balíček do dveří se to myslím jmenuje) a díky tomu jsme přežili všechny koliky, růst zubů atd…v11 měsících jsme ji v pohodě naučili usinat v posteli.

Teď jsme jej vytáhli ze skříně pro syna který má 3 měsíce a také nám hodně zachraňuje nervy😄. Spinká v tom na denní spánky a uspáváme po večerním krmeni a pak preneseme do postele.
Za nás nejlepší investice. Ani jeden nechtěl být v nosítku a uspavat na balonu jsem nechtěla. Tak jak říkám nejlepší volba 👍🏻😊.
Teď po stěhování máme uchyceno v dřevěném stropě. Obě varianty super.