Zvažuji koupi hojdavaku pro druhé dítko. Prosím Vaše názory. Byly jste, holky, spokojené, využily jste? Není to " zbytečná koupě"? Děkuji za Vaše postřehy🙂
Rozhodně ano - narozdíl od postýlky 😂. Měla jsem na staršího, na dvojčata máme také.
Porizovali jsme na druhe a byla to ta nejlepsi investice. Ted ji vyuziva treti ditko. Uz si to bez nej neumim predstavit.
Za mě ne. Malá v tom absolutně nechtěla být.
U nás u dcery úspěch, bez něj jsem si to vůbec neuměla představit.. Syn tam nechtěl být, ale on nechtěl být ani jinde, jen v šátku.. Až později jsem zjistila, že měl reflux, tak mu ležení celkově vadilo.. Jinak by to asi taky měl rád.. Teď má půjčený švagrová a taky spokojenost.. 🙂
Za nás nepostradatelný pomocník do cca 7měsíce. Krásně jsem v tom malou uspávala. Skobu jsme umístili nad postel, takže jsme houpali večer a nebo v tom spinkala přes den, když jsme nešli nikam s kočárkem. Další skobu jsem měla nad gaučem, takže jsem mohla odpočívat a přitom houpat jedním prstem. Takže paráda. Určitě to bude super pomocník pokud někdo čeká druhé dítě, to starší rádo houpe a vy můžete zatím dělat něco jiného...třeba si dojít v klidu na toaletu 🙂
Děkuji moc všem za poznatky🙂
přidávám se k dotazu - kupovat ten pro nejmenší, nebo klidně větší, aby vydržel déle? 🙂
Super věc. Mám doma a nelituji
Za mě jedna z nejlepších investicí, určitě doporučuju!