Holky uvažují nad koupi hnizdecka do postýlky. Chci se zeptat, využily jste opravdu hodně, nebo je to spis zbytečnost a jde spis o módní trend.
Dekuji za odpovedi
Syn v něm spí ještě teď, ve dvou letech. Prostě ho má rád
Ahoj, my ho měli do doby, než sem si přečetla něco o bezpečnosti spánku (ig Spánek miminek). V postýlce by nemělo byt vůbec nic 😔
Využila sem maximálně. Za mě to není zbytečnost... 🙃
@zrzinda mě přijde mnohem vic nebezpečné, když úplně maličký miminka spi s rodiči v posteli. Aspoň u mě, spím hrozne tvrde. Takhle když byl prcek třeba plactivy nebo nachlazený, vzala jsem si ho v hnizdecku do postele na stranu spoluleziciho, položila k nemu ruku a nebala jsem se, ze se zkulí atd.
Holky všem moc dekuji, dnes jsme objednali☺️
U syna jsem využila hodně, u dcery málo. Záleží i na dítěti. 🙂 Je to fajn věc, ale není to nezbytné. 🙂
Za nás teda úplně super, vzala jsem větší velikost (nějakou střední, šila mi to paní na fleru) a dcera v něm spala snad ještě po 8. měsíci, doteď ho má v pokojíčku na zemi a občas si do něho vleze
Super bylo jak na noc do postýlky, tak i do postele, když jsme spali spolu, nebáli jsme se, že ji zalehneme... Nesnášela zavinovacku, ale hnízdo v pohodě
Malý 2.mesice využíváme naprosto pořád mám jedno v postýlce a jedno v kolebce nedala bych na něj dopustit .
Hnízdečko je super malá v něm spala v postýlce do 2 měsíců,pak jsem někde na netu narazila na péřovou peřinku a polštářek a líbilo se mi to víc,takže přes noc spinká v tom a přes den v hnízdečku,který mam na gauči alespoň se mi nikam neskutálí.Hraje si v něm,schrupne si a můžu jí v něm hezky přenést kam potřebuju aniž by se vzbudila.
Využili jsme ho hodně spal v něm do roka😊
@marselina I já jsem hodně hnízdečko využila. Hlavně do kočárku. Měla jsem velkou korbičku a zářijové mimco. Mělo hnízdečko v kočárku cca půl roku. Bylo tam skvěle zapasovane a v teple. Nemusela jsem moc oblékat, bylo jen ve slabé frees dece a druhou přikryte zvrchu. Měla jsem i péřovou zavinovačku, ale tu jsem nevyužila tolik. Asi cca na 2 měsíce na spaní doma. Hnízdečko frčí i teď v domečku. :,-)
@marselina nevyužila jsem