Hnízdečko pro miminka, máte zkušenost?

mishalf
16. bře 2018

Mile zeny,
rada bych se zeptala, jakou mate zkusenost s textilnimi hnizdy pro novorozence/miminka? Dceru ocekavame koncem kvetna-zacatkem cervna, byva u nas fakt velke vedro. Protoze uz mame starsi ditko, ktere stale poletuje atd. (umite si predstavit), uvazovala jsem nad hnizdem pro miminka, at s nami muze treba bezpecne lezet v obyvaku apod. Ted me ale napadlo, jestli v tom hnizdecku nebude vedro? Kdyz je to i vypolstrovane kolem dokola i kolem hlavy. Podotykam, ze nejsem priznivcem prehrivani deti, tzn. novorozenecke cepicky, rukavice, vrstvy navic atd. Proste zjistim, jestli je diteti zima, podle toho oblikam 🙂. Diky moc za vase zkusenosti.

mikiva
16. bře 2018

Urcite mu v nem nebude vedro. Ten okolni polstr neni zase tak vysoky, ani tak tesne kolem miminka. Pouzivala jsem nekolik mesicu a za mne skvela vec. Mela jsem dno z pametove peny, takze se dal v hnizdecku prenaset jak na podnose, ani se nevzbudil 🙂

bluealien
16. bře 2018

také můžu jedině doporučit, za mě neužitečnější věc, kterou jsme koupili. Máme značky Bellisima a tam je i stabilizační polštářek z minky materiálu. Minky je i na spodní straně. Můžu kamkoliv přenést a malá v něm krásně spinká. Je to lepší i než cestovní postýlka, stačí dát na postel, gauč. Nehrozí přehřátí, je tam dost prostoru.

linee
16. bře 2018

Vetsina je z bavlny,prehrivani bych se nebala.Spise,zda se mu/ji tam bude libit.Vetsina miminek ma rado uzavreny prostor,ale jsou i taci,kterym se ty hnizdecka po kratke dobe znelibi.