Doporučíte někoho, od koho máte hnízdečko, se kterým jste spokojené?
sousedi koupili normální psi pelech a ušetřili 😀
@pakra ahoj, chtěla jsem hnízdo, a poněvadž jsou tady všechny nesmyslně drahý, tak jsem to vzdala. No a narazila jsem na polohovací klín za pár kaček, kterej se dá upevnit ke kojícímu polštáři, tak jsem si řekla že ho zkusím a že by mi mohl simulovat hnízdečko... nějaká zkušenost - je to uplná blbost? (jako - klín jsem každopádně chtěla, páčto po zkušenostech s dcerou, která furt smrkala, a který jsem podkládala bichlema postýlku, byla docela tristní ;), jen mě zajímala ta možnost řešení hnízda).
Vždyť se to ušije za pár korun .. 👌🏼
Našla jsem už kolem 600,-, víc jak 1000,- fakt nedám. Jako výrobní cena je super, ale já bych nad tím strávila takového času a kdo ví jak by to dopadlo 😀 A ještě ke všemu potřebuju střih a návod pro blbce, hledala jsem taky a nenašla.
pelíšek pro psa 300, pro dítě 1500, kytice 500, svatební 1500 a můžeme pokračovat do nekonečna 😀 když jsem si šla vázat svatební kytici, řekla jsem, že chci to a to a to a hlavně, že to NENí svatební kytice, jinak tam je 100% marže. A tak je to i s dětma - vyjma dětských dřevěných hraček, tam tu cenu chápu, protože to přítel vyráběl, atesty až běda.
Kupte normální pelech, my máme z mall.cz normální zvířecí a kolik to udělalo parády 🙂
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=1338955
Mame tyrkysove odsud a jsme maximalne spokojeni 🙂