Ahoj, chci se zeptat, jaké chůvičky máte vyzkoušené- ABY FUNGOVALA :D ,měla dosah min. 300m neozývalo se jen chrčení , př. budu ráda za doporučení i video chůvičky , obousměrný provoz uvítám .
Děkuji za zkušenosti , koukala jsem i bazar, ale člověk neví, tak sem s Vašimi recenzemi
@ewinka64 ahoj, vlastní zkušenost ještě nemám, ale hodně jsem se výběrem chůvičky v posledních 2 týdnech zaobírala a preceta jsem spoustu recenzí. Já teda měla ještě navíc požadavek, aby obě jednotky mohly být na baterky. A jednoznačně nejlépe mi vyšly chůvičky Phillips Avent SCD 560/570/580 (liší se jen funkcemi navíc).
Máme TrueLIfe Nanny Cam H32 a spokojenost. Teď dostane zkoušku na baráku. Píší taky dosah 300 m, ale kvůli zdem ho určitě nemá. Jsme ve starém baráku v bytě s tlustými zdmi, které signál tlumí, takže malého už u sušáku nevidím. Ale kolem domu to je super - obraz i zvuk, infrakamera, mohu na něj mluvit než dojdu a je tam i funkce VOX s 3 stupni citlivosti, kdy sepne jen při zvuku prcka. Celkově můžu říct spokojenost.
@ewinka64 Video chůvičku jsme dostali, nějakou super i s web kamerou a infraviděním od Motoroly. Nikdy jsem ji nepoužila, leží zabalená na skříni. Přišla mi zbytečná.