Fusak či kombinéza na zimu?

terkezz
22. zář 2021

Zdravím, malej bude mít v prosinci 5 měsíců a přemýšlím zda koupit jen fusak zimní a nebo i kombinézu a dát ho do kočárku s obojím a nebo postačí teplejší oblečení a fusak?😀

mamikry
22. zář 2021

@terkezz Mela jsem vzdy jen fusak. Prijde mi praktictejsi. Kdyz zajedes nekam, kde je teplo, treba na kafe nebo do obchodu, rozepnes a dite se ti v nem neupece. 🙂 Stejne tak na prebalovani. Naopak, kdyz je zima, prehodis pres nej deku. Kombinezu mely deti az jako vetsi, kdyz se samy pohybovaly.

veritanas
22. zář 2021

@terkezz u takového miminka jsem měla jenom fusak..( mám z ovčí vlny), potom po ruce jsem měla zase kombinézu...

leniczka23
22. zář 2021

Určitě fusak. Za mě doporučuji Bjallra od sweden

hojda
22. zář 2021

Fusak s termoregulací v zimě hřeje v teple chladí https://www.littleangel.cz/fusak-exclusive-pros...

terkezz
autor
22. zář 2021

Holky děkuju😊

jjasmina
22. zář 2021

@terkezz měla jsem obojí

kiwi92
22. zář 2021

holky a čo potom dáte keď není kombinéza? Len mikinu? Bundu?

terkezz
autor
22. zář 2021

@kiwi92 to by mě taky zajímalo😂 nevím jestli bunda neni moc do fusaku nebo postačí jen teplejší overálek

elesse
22. zář 2021

Ja mela podzimni fusak a kombinezu. Nechtela jsem resit, jedtli bude davat ruce ven atd.

lilian2111
22. zář 2021

Já měla obojí. 😀

korin
22. zář 2021

Oboje.

izz76
23. zář 2021

Neumím si představit mimino v kočáru v zimě bez fusaku a kombinézu měly taky, chlupatou. Lepší než X vrstev.

ada22
23. zář 2021

My měli fusak a tenčí kombinézu. Je to praktické, když potřebuješ miminko z fusak vyndat., tak nema hola záda. Asi když jdeš cíleně do kavárny nebo obchoďáku tak to oblečení prizpusobis.

journals
23. zář 2021

Záleží jaký fusak a jaká kombinéza. Malé miminko jsem měla v plyšové kombinéze a měl velmi teplý fusak, případně ještě deku. Teplý fusak a teplá kombinéza by už byla moc.

hasara33
23. zář 2021

@terkezz pro takhle malé dítě určitě fusak 🙂