Zdravím, malej bude mít v prosinci 5 měsíců a přemýšlím zda koupit jen fusak zimní a nebo i kombinézu a dát ho do kočárku s obojím a nebo postačí teplejší oblečení a fusak?😀
Určitě fusak. Za mě doporučuji Bjallra od sweden
Fusak s termoregulací v zimě hřeje v teple chladí https://www.littleangel.cz/fusak-exclusive-pros...
Holky děkuju😊
holky a čo potom dáte keď není kombinéza? Len mikinu? Bundu?
Ja mela podzimni fusak a kombinezu. Nechtela jsem resit, jedtli bude davat ruce ven atd.
Já měla obojí. 😀
Oboje.
Neumím si představit mimino v kočáru v zimě bez fusaku a kombinézu měly taky, chlupatou. Lepší než X vrstev.
My měli fusak a tenčí kombinézu. Je to praktické, když potřebuješ miminko z fusak vyndat., tak nema hola záda. Asi když jdeš cíleně do kavárny nebo obchoďáku tak to oblečení prizpusobis.
Záleží jaký fusak a jaká kombinéza. Malé miminko jsem měla v plyšové kombinéze a měl velmi teplý fusak, případně ještě deku. Teplý fusak a teplá kombinéza by už byla moc.
@terkezz Mela jsem vzdy jen fusak. Prijde mi praktictejsi. Kdyz zajedes nekam, kde je teplo, treba na kafe nebo do obchodu, rozepnes a dite se ti v nem neupece. 🙂 Stejne tak na prebalovani. Naopak, kdyz je zima, prehodis pres nej deku. Kombinezu mely deti az jako vetsi, kdyz se samy pohybovaly.