Ahojky, kdo byl uz letos? Ma cenu jit? Dekuji🙂
😀😀😀 Pardon myslim letos😀
Dnes jsem byla...zalezi na co tam jdete 🙂
@sluuniicko, byl tam stanek Mlade fronty? A Mindok? Diky🙂
Byli jsme dnes... zalezi co hledate a chcete... ja sla pro myhummy a mam a k tomu spoustu dalsich veci 🙂 je tam spousta obleceni a kocarku, ale prislo me ze jen ty levnejsi znacky...
@evulatko tak to take nevim...Kazdopadne ja odchazela spokojena.Sla jsem si tam vyzkouset kocarek,ahych pak v lete mohla jen objednat z netu 😄
@evulatko
Stánek Mladé fronty tam je. Mindok si nejsem jistá, ale mám pocit, že jsem zahlédla.
Určitě je Albi.
Obojí v hale 3.
Holky mockrat dekuji🙂
@sluuniicko A jake znacky kocarku tam maji? Baby jogger, Joolz, ABC Design?
Videla jsem tako,venicci,babydesign,neonato,moon,britax a vic si asi nevzpomenu.Ja spis cumela po vzhledu nez znacce
já se také chystám v neděli.. chtěla bych si vyzkoušet golfové kočárky, abych se konečně rozhodla který objednám..
@soda365 Já si chci vyzkoušet kombinované kočárky. To tam bude asi pěkná tlačenice 🙂 Ještě jsem tam nikdy nebyla, tak nevím, co mám čekat, zda se připravit na hodně velké davy...
A které značky máte vybrané v užším výběru?
@isabelafuentes uz vcera tam byly slusny davy, obzvlast u kocarku....
@isabelafuentes ja jdu do moonu.Mela jsem ho vybranej a vcera vyzkousela.Zamilovala se a v lete ho objedname 🙂
@sluuniicko Taky se mi líbí Moon, pak ještě ten ABC Design a Joolz a Neonato Puro. Ale je mi jasné, že naživo vypadají jinak, než na fotce, takže si to chceme ošahat a ozkoušet.
A jakou barvu Moonu jste vybrali? Mně se líbí nejvíc Stone Melange, ale i ostatní jsou pěkné.
A mají tam i autosedačky?
@isabelafuentes autosedacek maji kupu,ale vedle.U moonu primo jsem si nevsimla.Ja zatim barvu neresila,pockame az budeme vedet co se schovava v brise 🙂 Resila jsem zatim jen to,jestli je lehkej na ovladani,protoze britax co mam ted na syna se mi tezce ridi...a moon uplne v pohode jednou rukou i se 14 kily zatizeni(syna jsem tam drze posadila 😄).Ale budeme urcite brat bud ten sedej anebo modrej(modrej na fotce nic moc,ale v realu me ucaroval 🙂)
@sluuniicko Tak to jsem ráda, že je lehkej na ovládání, to taky potřebuju, a pak taky aby měl dobrá kola a dalo se s ním do terénu. Ta modrá barva je taky hezká a podle mě jí může mít i holčička, proč by ne, že? My ještě pohlaví taky nevíme, ale už jsem v 5. měsíci, takže když nám nějaký kočár padne do oka, tak ho rovnou koupíme a odvezeme k babičkám na uskladnění do porodu 🙂. Těším se, že to tam zítra všechno zkoupíme!
S tím MyHummy zatím váhám, nevím, jestli to není zbytečnost za hodně peněz...
Devcata,maji tam i cestovni postylky?
@isabelafuentes me se líbil Tudore, i když barevne kombinace - ty neutrální me moc nenadchly... Holcici by se mi libily, ale manzel je proti. Nemate s touto značkou nějakou zkušenost, postreh?
Za mna nakoniec Forkids dost prepadak- oblecenie hrozne, takmer vobec tam neboli hygienicke veci, vanicky a podobne.. vsetko take nejake nemoderne 😒
Co pochvalim- fakt hodne kociarikov, a stanok babynositka, kde sme kupili Tula nositko, vsetko nam ukazali, ja aj manzel sme si skusili zapnut miminko na seba 👏
ve mě letošní forkids zanechá hlubokou stopu - místo golfového kočárku se mi nejvíc líbil sportovní kočárek od Petite and Mars.. byl lehounký a já ho v pohodě uzvedla i s dítětem.. jinak budu mít na forkids asi ty nejhorší vzpomínky.. najednou se mi tam vrátily těhotenské nevolnosti a já tam několikrát zvracela - bohužel zrovna jsem byla od záchodů daleko, ale doběhla jsem do uličky k popelnicím.. No je mi trapně, ale hlavně jsem za celý den neudržela ani trochu jídla v žaludku a tak je mi hrozně mizerně - nevím jak zítra dojdu na screening.. :(
Neni chyba v nadpisu? 😊 Ja se chystam jit az v nedeli...