Fleecový overal Lupilu nebo zimní kombinéza Lupilu

renda501
6. říj 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost se zimními věcmi značky Lupilu z Lidlu? Konkrétně zimní kombinézy nebo fleecové overaly pro nejmenší děti. Mě podle fotek připadají hodně slabé ty overaly zahřejí v zimě miminko? a co jste pod ně oblékali? Moc děkuji za odpověď

jane085
6. říj 2016

Hackuju se

prostenika85
6. říj 2016

Zkušenost mám s fleecovou kombinézkou a to tu nejlepší. Byl to snad nejvyužitější kousek v šatníku vůbec. Prcka jsem v domácím oblečení ( body+tepláčky, ponožky) zapla do overálu, šoupla do fusaku a hned se šlo ven. Žádné zdržování a extra oblékání. Je fakt, že ve větších mrazech jsme ven nechodili, ale to se s miminky stejně moc nemá.

misulinka44
6. říj 2016

Máme kombinézu i flees overal z loňska a super. Flees využil na podzim a v kombinéze byl celou zimu...nic jiného jsme neměli...žádnou budnu jen tu kombinezu

renda501
autor
6. říj 2016

a dávali jste k té kombinéze nějaké nějaké botičky?

novauzivatelka007
25. říj 2016

Používali jsme fleesovou kombinézu hodně do kočáru (do fusaku v zimě) i do šátku/nosítka. Moc mi vyhovovalo, jak se přizpůsobí a je pěkně teplá. Se zimní kombinézkou zkušenost nemáme.
Tedy fleesovou rozhodně doporučuji.

novauzivatelka007
12. lis 2016

JInak teď nabízím fleecovou kombinézku Lupilu, se kterou jsme byli moc spokojeni 🙂