ahojte,
Poslední tři noci se nám stávalo, že se spustil poplach u nanny, doposud to neudělalo. Prckovi je 5 měsíců a kousek, tak nevím, jestlii se třeba jednou nenadechla nebó je možné, žeto dělá slabá baterka? Každopádně Stázka dělá v postýlce kaskadérský kousky... jednou spí napříč, jindy na šikmo a jindy je otočená úplně, že má hlavu v nohách postele...tak je možný, i že se posunula z podložky ne? já jen že to nedělalo, tak mě to vyděsilo...
Pravděpodobně to bude tím, ale vím že je možnost ho nechat překontrolovat a nebo třeba zkusit pro jistotu vyměnit baterky.... Máme taky nany a zatím se nám to nestalo, ale mam hrůzu až uslyším ten zvuk až začne víc cestovat
Je to možné, my byli v nemocnici když měla malá šest týdnů. V postýlce necestovala, jak jsem ji položila tak jsem ji našla. Přesto se během dvou nocí dvakrát stalo že se spustil alarm, i přesto že malou jsem dýchat slyšela - ještě jsem nespala a seděla vedle ní. Takže za mě ano může spustit falešný poplach ale proč to netuším
Možná kus od kusu, náš spouštěl falešné poplachy až asi v 7měsících malého, kdy se nám z podložky odkutálel pryč, dokud na ní alespoň částečně ležel snímalo to.
Nám tě dělalo jeden čas skoro pořád, buď tak tvrdě usnuli, nebo když cestovali po postýlce
Slabsi baterky to delaj a pak,mimisek sebou nesmi moc mrskat.staci kdyz se dostane jen kousek mimo Nanynku
baterky vyměň, za nějaké silné, alkalické, ne obyč. Dělají to, i když indikátor vybití baterie ještě nesvítí. Pokud je tam máš od začátku, je to tak ve stejnou dobu, jako to udělalo 2x nám (5-6měs provozu). U starší jsem zrušila používání, v 8m, protože byla schopná z podložky slézt kdykoli, spala narvaná v rohu. U mladší do roka.
Určitě je to tím jak malá v postýlce cestuje. Deska přece jen není přes celou postýlku a tak bych si poplach vysvětlovsla tím.