Elektrická odsávačka nosu. Máte zkušenost?

pinkyy
20. říj 2021

Ahojky, mate prosim nekdo zkusenost s odsavackou hlenu na baterky? My mame na vysavac, ale zapinat ho tady vzdy ve 2 rano, tak je to rachot 😀 tak jsem chtela tu na baterky, ale chci nejakou, ktera fakt saje, klidne si i priplatim, ale at fakt funguje 🙂 za tipy dekuji

misamisenka
20. říj 2021

Resila jsem to stejne, kdyz jsme jeste bydleli v panelaku. Koupila jsem nejakou za tisicovku s celkem dobrymi recenzemi a stejne byla uplne naprd.

pinkyy
autor
20. říj 2021

@misamisenka 😏 taky prave ctu recenze na odsavacku za 700 i za 1600 a vsechny asi stojej za prd.

jana_zofie
20. říj 2021

Mam Braun. A prijde mi, ze ta obyc co odsavas pusou toho da vic. Jedina vyhoda je, ze dceri prijde zajimava, takze "odsava" rada. Az ma to, ze teda skoro neodsava. Kdyz si mala dobre smrkne, je to lepsi. Mam jediny koberec a jenom tycovy vysavac, takze podle me u nas ani na vysavac nejde (pokud jo, vyvedte me nekdo z omylu, prosim). Ale jestli nevadi odsavani pusou, je aspon ta moje zbytecny kram.

misamisenka
20. říj 2021

@jana_zofie my si kvuli odsavani koupili nejlevnejsi Sencor vysavac (jinak mame robota a tycovy). Je super maly, vykon akorat na odsavani a je levnejsi nez ta elektricka odsavacka. Pouzivame ho jen na odsavani nosu a pri vrtani do zdi.

malenka3
20. říj 2021

S tou na vysavač, ale prostřednictvím pusy, odsaješ mnohem víc, než jakoukoliv elektrickou. Pokud bys to neutáhla sama, řekni chlapovi, ale já se svým mizerným dechem dokážu odsát dobře. Taky jsem si koupila jednu z těch dražších a leží mi tu akorát ve skříni, je to úplně na nic.

veru181
20. říj 2021

Máme tuhle a zatím jsme spokojeni: https://www.baby-centrum.cz/21482-elektricka-no... Ale malý měl za 1,5 roku jen dvě menší rýmy.