Elektrická odsávačka do podprsenky. Máte zkušenosti?

krina
29. led 2021

Dobry den maminky, mate prosim nekdo zkusenost s tzv. "wearable" odsavackou, jako je willow nebo elvie ci momcozy apod. - proste nabijeci odsavackou s moturkem a kaliskem na mliko, kterou date na prso do podprsenky a nemusite nikde nic pripojovat? Nikde jsem nenasla, ze by ji v CR prodavali, pouze pres Wish nebo americky amazon.
Budu moc rada za jakekoliv zkusenosti. Diky!

fyii
29. led 2021

@krina ma kamaradka v anglii a je super, nemohla si ji vynavhvalit. Koukni pres ebay.co.uk tam sezenes vsechno🙂 s dodanim do cech

barmil
29. led 2021

@krina V cizině, kde chodí mámy do práce a tam odsávaji, je to běžný, tady nejsou. Já mám z Anglie.

krina
autor
29. led 2021

@fyii Diky, na ebay jsem snad jako na jediny prodejni portal nekoukala 🙂 A kterou ma? Ony totiz ta willow nebo elvie stoji kolem 7-10 tisic a to za to teda nedam ☹

krina
autor
29. led 2021

@barmil A jakou mas prosim?

surikata131
29. led 2021

@krina z wish bych takovou věc neobjednávala, bála bych se, aby to bylo zdravotně nezávadné.

fyii
29. led 2021

@krina to uplne nevim, ale muzes koupit uz i od nekoho a vysterilizovat. Ja si tam kupovala medelu swing, vydrazila jsem ji snad za 25 liber i s postovnym, ten plast.kus jsem si koupkla v lekarne novy a jela vyborne. Tady stala kolem 4-5 tis. takze asi tak...

barmil
29. led 2021

@krina Medela Freestyle

krina
autor
30. led 2021

@surikata131 toho se prave taky bojim, ale prodavaji tam ten samy typ jako pres amazon nebo ebay (jen s o dost drazsim postovnym) a i ty ceny jsou podobne nebo stejne, tak myslim, ze to riziko bude stejne i tam...

krina
autor
30. led 2021

@fyii jj, to me taky napadlo, doma uz mam po jedne mamince medelu swing tady z Cech, jen me nenapadl ten ebay. Uz jsem tam na jednu pouzitou elvie prihodila do aukce 🙂 Diky za tip 😉

surikata131
30. led 2021

@krina nevim no, Ja bych to koupila radsi z nějakého normálního e-shopů, bála bych se, ze je to fejk, plasty bůhví jaké, přece jenom v tom bude mléko pro miminko...

fyii
30. led 2021

@surikata131 hele zjisti si co je ebay a pak budes v klidu

surikata131
30. led 2021

@fyii já jsem tím reagovala na ten Wish, vím co je ebay, nežiju v jeskyni 😉

bassetlady
30. led 2021

@fyii nic proti, ale ebay už je taky plný přeprodejů z Ali a Wishe

krina
autor
30. led 2021

@surikata131 Kdyby ta elvie a willow nebyly tak strasne drahe, tak bych si je samozrejme rada koupila v klasickem eshopu. A tu jedinou dalsi do podprdy jsem nasla na dvou jakoby oficialnich strankach s eshopem (momcozy a iapoy), ale je to uplne stejny produkt - jak provedeni, tak ty 3 barevne varianty, tak i cena - jako na tom wishi a z obou tech stranek je jasne, ze je to jen zastoupeni cinskeho prodejce. Na tom wishi je aspon garance vraceni penez, kdyz to bude nejaka uplna hruza... Kdezto na tech US stranakch, tam se s tebou nikdo nemusi bavit. No nevim, zkousim to pres ten ebay na pouzitou elvie, radsi za to dam vic penez, aby to bylo kvalitni, ale i tak by me zajimalo, proc to tady jeste nikdo nenabizi. Udelat testy na kvalitu a pohlidat si to u cinskeho dodavatele snad neni slozitejsi, nez u jinych vyrobku. Nedelam si iluze, ze treba sacky na mliko nebo jine odsavacky se taky nedelaj v Cine, jen si tam ty zname znacky hlidaji tu kvalitu.

fyii
30. led 2021

@bassetlady to je sice mozny, ale kdyz odselektujes tyhle fejky, tak drazi normalni lidi normalni veci

surikata131
31. led 2021

@krina u nás asi není taková poptávka, v USA maminky musí pár týdnů po porodu do práce, tak odsávají třeba i v práci, u nás když jsi na mateřské, tak to není takový problém, buď kojíš, nebo použiješ klasickou, ale pokud nekdo odsává často, tak to určitě výhodu úspory času má

krina
autor
31. led 2021

@surikata131 Myslim, ze pokud by byla zarucena kvalita a cenove by to bylo podobne jako jine odsavacky na trhu, tak by tu urcite poptavka byla. Nemuset byt pripoutana k zasuvce a mit obe ruce volne je straaasna vyhoda! Ja byla do ted docela spokojena se svou medelou, ale jak syn zacal bojkotovat kojeni, tak odsavam nekolikrat denne a to je fakt na palici! Jeste se 2 detma ☹ Spousta maminek radsi prejde na UM, nez sedet xkrat denne 20 min. pripoutana k odsavacce -/